CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Veneçuela: deixen en llibertat al sindicalista Rubén González

Diumenge, 6 març, 2011

El dijous 3 de març, i com evident resultat del repudi generalitzat i les protestes creixents per la decisió judicial que va condemnar el sindicalista Rubén González 7 anys i mig de presidi, el tribunal del cas va aprovar una mesura que va suspendre la pena i va permetre la sortida al carrer de Rubén, que ja es troba fora de la presó, reunit amb la seva família i els seus companys treballadors de Ferrominera de l'Orinoco, que celebren l'èxit de l'important esforç de mobilització realitzat.

És important aclarir que RG no ha estat amnistiat ni alliberat completament de la pena de presó, que només ha estat suspesa en tant el reu compleixi amb el règim de presentació cada 15 dies davant l'autoritat judicial. Per aquesta raó, des del Llibertari seguim reclamant que sigui exculpat, perquè protestar no és un delicte és un dret i Rubén no és culpable per exigir drets dels treballadors.

Estem feliços en celebrar aquesta victòria de la protesta social, de les i els treballadors, dels qui defensen els drets humans i de les persones que assumeixen que val la pena lluitar per salvaguardar el que amb tant sacrifici hem aconseguit.

Llibertat plena per Rubén González!

Tenim dret a exigir drets!

Contra la criminalització de la protesta!

El Libertario: ellibertario@nodo50.org - www.nodo50.org/ellibertario -
http://periodicoellibertario.blogspot.com

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció