CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Viatge reivindicatiu i concentració a l’estació de Tarragona el 12 de desembre en defensa del transport públic

Dijous, 10 desembre, 2015

VIATGE REIVINDICATIU i CONCENTRACIÓ que les Plataformes de Defensa del Transport Públic realitzarem dissabte 12 de desembre, a les 11.00h, als voltants de l'Estació de tren de Tarragona.

L' Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l' Ebre (PTD) us convidem a participar amb l'objectiu de denunciar les manques i exigir millores quant a infraestructures i serveis.

Des de les diferents capçaleres de les línies ferroviàries de la nostra demarcació, Tortosa, Móra la Nova, L'Arboç,Sant Vicent de Calders i altres localitats com Reus, Vilaseca, Vilanova, Vendrell, Vilafranca, etc. aniran acudint viatgers a l'estació de Tarragona, para a les 11'00h. realitzar una CONCENTRACIÓ tots junts.

Després de la lectura d'un Manifest, s'atendrà als mitjans de comunicació i posteriorment hi haurà un pica-pica per als assistents, mentre es fa l'hora d'agafar el tren de tornada.

En aquest enllaç http://pdfcamp.org/la-pdf-camp-presenta-al%C2%B7legacions-al-pla-de-transports-de-viatgers-de-catalunya-2020-ptvc-2020/ podeu consultar les Al·legacions presentades per cadascuna les Plataformes al Pla de Transport de Viatgers 2020 de la Generalitat, així com un extracte (arxiu adjunt) en el qual es fa un repàs a la situació actual en la nostra demarcació com a resultat de més de 20 anys de tancament d'estacions.

En documents adjunts:
- Arxiu amb Comunicat de Premsa.
- Horaris orientatius
- Octaveta
- Extracte al·legacions generals

Plataforma pdf.camp
http://pdfcamp.org/

Attached documents