CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vídeo: Catalunya: Finlàndia o Guinea Equatorial? (Artur Mas i els bananos)

Dijous, 22 novembre, 2012

http://www.youtube.com/watch?gl=ES&hl=es&client=mv-google&v=krvbQNPyqCc&feature=share&nomobile=1

"S'atreveix a sortir per TV3 abans de les eleccions i dir-li als ciutadans quants milions li deu CiU a La Caixa?"

JESÚS RODRÍGUEZ | 19/11/2012 - Setmanari Directa

La revista gironina Cafè amb Llet ha editat un nou vídeo a sis dies de les eleccions al Parlament de Catalunya. Marta Sibina i Alvano Dante, periodistes que van ser condemnats per atemptar a l'honor de Josep Maria Via (assessor d'Artur Mas), pel sol fet de difondre informació on s'assenyalava la gestió irregular a la sanitat catalana de personatges com Ramon Bagó o Xavier Crespo, s'adrecen al president de la Generalitat en un parlament de 13 minuts titulat "Catalunya: Finlàndia o Guinea Equatorial? (Artur Mas i els bananos)".

En la nova missiva locutada per Marta Sibina, la periodista repassa amb documents tota la sèrie d'informacions que fins ara han destapat des de la revista.

Parla de Xavier Crespo, 4rt a la llista de CiU a les properes eleccions, i qui apareix a un informe de la Sindicatura de Comptes que mai es va fer públic com a responsable d'una part del desviament irregular de 2,4 milions d'euros del Consorci Sanitari Alt Maresme-Selva.

També de Ramon Bagó, que gràcies a les investigacions de la CUP de Reus va haver de dimitir del seu càrrec a l'empresa Innova i ara s'investiguen les concessions a una part de les seves 65 societats anònimes que configuren l'imperi del Grup Sehrs.

Per reblar el clau en el fet que Catalunya és una 'república bananera', la periodista ens explica un episodi no massa publicitat que es va viure al Congrés dels Diputats al llarg de l'actual legislatura. Josep Antoni Duran i Lleida es va reunir amb Soraya Saenz de Santamaria per tal d'aconseguir que el govern del PP atorgués l'indult a Josep Maria Servitje i Víctor Manuel Lorenzo Acuña, alts càrrecs democristians que ocupaven llocs de responsabilitat a la direcció del Departament de Treball i havien estat condemnats en ferm per malversació de fons públics (cas Treball). Lorenzo Acuña, a més, era reincident, ja que anteriorment havia estat condemnat pel cas Turisme.

Sumen a tot això l'intent d'instal·lar Eurovegas al Delta del Llobregat, la venda de l'aigua del Ter i del Llobregat a empreses madrilenyes, brasileres i alemanyes.

A més, destaquen les investigacions del periodista Alfons Quintà, segons les quals, l'emirat de Qatar estaria interessat en comprar l'Hospital Clínic de Barcelona.

Per últim, denuncien el control ferri de mitjans de comunicació com La Vanguardia, RAC1, TV3 o 8TV, i s'adreça directament a Artur Mas convidant-lo a ser valent: "S'atreveix a sortir per TV3 abans de les eleccions i dir-li als ciutadans quants milions li deu CiU a La Caixa?".

http://www.directa.cat/noticia/satreveix-sortir-tv3-dir-quants-milions-li-deu-ciu-caixa