CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

[Video] CGT Catalunya, CNT Catalunya, Solidaritat Obrera i COS proposen serveis mínims a la conselleria d’Ocupació

Dijous, 20 gener, 2011
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Avui a les 10 del matí, els representants de CGT Catalunya, CNT Catalunya i COS han assistit, a requeriment del Departament d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, a la reunió per a proposar serveis mínims.

La reunió ha estat curta i els sindicats han mostrat la seva voluntat de que els serveis mínims imposats siguin tan acotats com sigui possible. De fet les tres formacions han expressat que estaran atentes i no permetran un serveis mínims excessius que provoquin un desvirtuament i limitació del dret de Vaga.

Han declarat que aquesta és una vaga valenta i que, davant la passivitat dels sindicats majoritaris, els alternatius han de tenir iniciativa.

Han afirmat que quan la població en general comenci a patir els estralls del pacte social liderat per CCOO i UGT cada cop tendiran més a donar suport a les tesis que sostenen aquests tres sindicats.

Els tres sindicats coincideixen en que hi ha haurà força incidència al sector dels transports, indústria automobilística i als ports, a més d'altres sectors on la incidència podria ser menys perceptible.

La resolució podria estar enllestida el proper dilluns.

Secretaria de Comunicació CGT Catalunya

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció