CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

[Video] CGT Catalunya, CNT Catalunya, Solidaritat Obrera i COS proposen serveis mínims a la conselleria d’Ocupació

Dijous, 20 gener, 2011

Avui a les 10 del matí, els representants de CGT Catalunya, CNT Catalunya i COS han assistit, a requeriment del Departament d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, a la reunió per a proposar serveis mínims.

La reunió ha estat curta i els sindicats han mostrat la seva voluntat de que els serveis mínims imposats siguin tan acotats com sigui possible. De fet les tres formacions han expressat que estaran atentes i no permetran un serveis mínims excessius que provoquin un desvirtuament i limitació del dret de Vaga.

Han declarat que aquesta és una vaga valenta i que, davant la passivitat dels sindicats majoritaris, els alternatius han de tenir iniciativa.

Han afirmat que quan la població en general comenci a patir els estralls del pacte social liderat per CCOO i UGT cada cop tendiran més a donar suport a les tesis que sostenen aquests tres sindicats.

Els tres sindicats coincideixen en que hi ha haurà força incidència al sector dels transports, indústria automobilística i als ports, a més d'altres sectors on la incidència podria ser menys perceptible.

La resolució podria estar enllestida el proper dilluns.

Secretaria de Comunicació CGT Catalunya