CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vídeo concentració de CGT a ATLL el 30 de novembre

Divendres, 2 desembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El 30 de novembre de 2011 la CGT va convocar una concentració davant les instal·lacions de l’empresa Aigües del Ter Llobregat a Sant Joan Despí.
La finalitat d'aquesta protesta era fer arribar als membres del Consell d'administració d'ATLL, que el proppassat dimecres celebraven l'habitual reunió mensual i per la qual cobren unes suculentes dietes, la total i absoluta oposició a la privatització de l'empresa, els acomiadaments i la mala gestió i en favor d'una gestió transparent i pública.

http://latele.cat/programa/aigua/

El vídeo de la Tele.Cat mostra imatges del 30 de novembre davant el consell d'administració d'Aigües Ter Llobregat, en que la CGT convoca una concentració per mostrar el rebuig pel super-endeutement de l'empresa (degut a la mala gestió) i pel que sembla ser la solució a l'endeutement: la imminent privatització d'ATLL. Les dues empreses públiques que gestionaven l'aigua en alta (del riu al diposit, ATLL i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) sembla ser que es privatitzaran en els propers mesos. ATLL endeutada equival a ATLL venuda al mercat. Però recordem i com a últim apunt: si no fos rentable gestionar l'aigua en alta cap empresa privada voldria gestionar-ho.

Galeria d'imatges al flickr de la CGT de Catalunya:

www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció