CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vídeo concentració de CGT a ATLL el 30 de novembre

Divendres, 2 desembre, 2011

El 30 de novembre de 2011 la CGT va convocar una concentració davant les instal·lacions de l’empresa Aigües del Ter Llobregat a Sant Joan Despí.
La finalitat d'aquesta protesta era fer arribar als membres del Consell d'administració d'ATLL, que el proppassat dimecres celebraven l'habitual reunió mensual i per la qual cobren unes suculentes dietes, la total i absoluta oposició a la privatització de l'empresa, els acomiadaments i la mala gestió i en favor d'una gestió transparent i pública.

http://latele.cat/programa/aigua/

El vídeo de la Tele.Cat mostra imatges del 30 de novembre davant el consell d'administració d'Aigües Ter Llobregat, en que la CGT convoca una concentració per mostrar el rebuig pel super-endeutement de l'empresa (degut a la mala gestió) i pel que sembla ser la solució a l'endeutement: la imminent privatització d'ATLL. Les dues empreses públiques que gestionaven l'aigua en alta (del riu al diposit, ATLL i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) sembla ser que es privatitzaran en els propers mesos. ATLL endeutada equival a ATLL venuda al mercat. Però recordem i com a últim apunt: si no fos rentable gestionar l'aigua en alta cap empresa privada voldria gestionar-ho.

Galeria d'imatges al flickr de la CGT de Catalunya:

www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/

Attached documents