CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vídeo sobre el Moviment 20 de Febrer al Marroc

Divendres, 28 octubre, 2011

La CNT de Nimes (França) ha realitzat un vídeo de 19 minuts (en francès) sobre el Moviment del 20 de Febrer al Marroc (Mouvement du 20 février) i les mobilitzacions que està portant a terme des del passat 20 de febrer, que han suposat una dinàmica nova de crítica contra les institucions de govern, de mobilització social sense precedents al país veí contra la crisi econòmica i de lluita contra les conseqüències sobre els sectors més castigats per la crisi.

Les revoltes marroquines produïdes des del 20 de Febrer en el context de les revoltes àrabs ens mostren la lluita revolucionària de sectors cada dia més amplis del poble marroquí, que està posant en qüestió a la pròpia monarquia i al sistema de poder dominat pel Makzen.

Tot i estar en francès us pot donar una idea de la situació actual de la lluita contra el poder que porten a terme els "indignats" al Marroc.

Les entrevistes han estat fetes per un militant de la CNT de Nimes durant el passat estiu a El Jadida i s'han utilitzat imatges filmades i imatges d'arxiu.

Per veure el vídeo aneu a:

www.cnt-f.org/video/accueil/44-international/283-maroc-les-revoltes-du-20-fevrier

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció