CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

[Vídeos] Entrevista d’escàndol a Josep Maria Àlvarez, sec. gral. de UGT a Els Matins de TV3, sobre la vaga d’autobusos, i de retruc la d’ensenyament

Dissabte, 8 març, 2008

Josep María Alvarez, secretari general de UGT de Catalunya, s'alinea del costat dels directius de l'empresa i fa seves les "propostes" i "raons" de TMB, carregant contra els treballadors en vaga, els seus representants i la CGT. Josep Maria Alvarez, a TV3 queda en evidència i inclús Pilar Rahola li diu que sembla més un representant polític de l'administració que un sindicalista i insinua que és un funcionari pseudosindical que fa del seu càrrec una professió, i a més a més d'intentar criminalitzar la vaga d'autobusos (amb les seves declaracions cualsevol vaga pot ser criminalitzada), dóna arguments per a deslegitimar la vaga d'ensenyament, la qual cosa, naturalment, és aprofitat pel Cuní i la Rahola.

 

 

 

Els matins de TV3, el programa que dirigeix i presenta Josep Cuní, amb la col·laboració de Lídia Heredia- 06/03/2008

UGT i la vaga d'autobusos

Entrevista amb Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, que comenta la vaga d'autobusos de TMB.

 

 

Es manifesta contrari a la democràcia assembleària (sembla que només és acceptable quan ells controlen la situació), contrari al vot a mà alçada (ocultant que s'aplica internament per a triar la majoria de representants de UGT i prendre la majoria de les seves decisions), favorable als referèndums (no diu que es reserven el dret d'acceptar o no els resultats com han demostrat àmpliament), rebutja l'acció i inclús el dret a l'existència dels piquets informatius (sempre que no siguen compostos per la seua gent), menteix quan diu que pretenem negociar un conveni franja, acusa hipòcritament d'amenaces i agressions (quan es disposa de gravacions de trucades telefòniques amb intents d'intimidació a companys de CGT), diu que el Comitè d'Empresa no representa tots els treballadors si les seves decisions o postures no són recolzades per ells (ells si poden representar a tots encara que els altres no comparteixin les seves postures o decisions), ... i, com diu Cuní, es desmarca clarament de la línia tradicional dels sindicats intentant criminalitzar-la per a parlar com un representant polític, en resum: renuncia a la pràctica clàssica i habitual sindical i parla com un representant de l'empresa i no dels treballadors, presentant com pròpies les propostes dels directius de l'empresa (començar a negociar ja el conveni) i els raonaments d'aquests (augment dels costos que es veuria reflectit en l'augment del 20 % de les tarifes), ...... UGT: SINDICAT, EMPRESA O ADMINISTRACIÓ MUNICIPAL? Ah!!! i dóna arguments per a deslegitimar la vaga d'ensenyament, la qual cosa, naturalment, és aprofitat pel Cuní i la Rahola. Gens millor que veure directament el vídeo de l'entrevista per a fer-se una idea, i l'altre vídeo amb la resposta del company Mercader i la tertúlia amb Pilar Rahola.

 

 

 

Els matins de TV3, el programa que dirigeix i presenta Josep Cuní, amb la col·laboració de Lídia Heredia- 06/03/2008

La vaga de TMB

Alguns usuaris afectats per la vaga donen la seva opinió, igual que el president del Comitè d'Empresa, Saturnino Mercader. La col·laboradora del programa, Pilar Rahola, critica les declaracions del secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, que considera més pròximes a l'administració que a la defensa dels treballadors.

 

 

[ veure vídeo del secretari de UGT contra els treballadors d'autobusos a la Web de TV3 ]
[ veure vídeo de la tertúlia dels Matins a la Web de TV3 ]