CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vídeos i crònica: Jornada de lluita 31 d’octubre i vaga a Barcelona

Diumenge, 4 novembre, 2012

RESUM DE LA JORNADA DE VAGA I LLUITA A BARCELONA

Un piquet d'unes 500 persones ha recorregut el 31 d'octubre al matí el centre de la ciutat partint des de Plaça Catalunya, fent parades en algunes empreses on s'ha coaccionat als treballadors perquè no seguissin la jornada de vaga, o bé pel que representen quant al model modern d'explotació laboral. Han rebut visites el FNAC, l'empresa Apple, el BBVA, etc, baixant en manifestació per Via Laietana i acabant davant de la Patronal. A més del piquet central en diversos barris de la ciutat hi ha hagut piquets organitzats per les assemblees de barri. Les aturades han estat seguides sobretot en el sector del transport, Metro, RENFE, Correus, Remolcadors, empreses de telemàrqueting, etc. Els trens de rodalia funcionaven amb una freqüència d'entre 40 minuts i dues hores, en el Metro de Barcelona en hores punta la freqüència de passada era de 18 a 20 minuts.

A la tarda la manifestació convocada per la CGT, CNT, Comissió Laboral del 15-M, COS, assemblees de barri i a la qual s'han sumat com bloc els treballadors de Metro convocats pel comitè d'Empresa, ha comptat amb l'assistència de 3.000 persones, partint des de Arc de Triomf, passant per la Conselleria d'Interior, la Delegació de Govern, la seu de CiU i finalitzant en els Jardinets de Gràcia amb la lectura d'un manifest.

>>> Galeria fotogràfica a http://www.cgtbarcelona.org/content/cronica-e-imagenes-de-la-manifestacion-de-la-tarde-en-barcelona31102012

Bloc treballadors/es de Metro:

Josep Bel, de Laboral 15M:

Manifestació de tarda pels carrers de Barcelona:

Concentració davant la Seu de CIU:

Portaveu de CGT Metro Angel Jose llegeix manifest i assenyala responsabilitats de Joaquim Forn i de l´Alcalde de Barcelona Xavier Trias, en les retallades salarials a treballadors/es de Metro BCN: