CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

[Videos i fotos] Parcs i Jardins en Lluita per la ocupació pública i el conveni.

Dimecres, 10 novembre, 2010

jpg_DSC05326.jpg

La plantilla de Parcs i Jardins vol informar a la ciutadania dels incompliments de l’actual conveni que venim sofrint per part de la direcció de l’Institut i de l’Ajuntament de Barcelona, que no reconeixen el que van signar en el seu dia.

Els incompliments van des de la reducció i congelació salarial, la constant privatització i externalització de serveis i el bloqueig de l’accés a la jubilació i la contractació de personal, entre d’altres.

Fets que en definitiva, lluny de ajudar a sortir de la crisi, a crear ocupació i garantir la necessària millora en el manteniment dels espais verds, estan provocant tot el contrari.

- La negativa a procedir a la jubilació parcial i a la nova contractació de personal de relleu – interinitat, està provocant:

— La negació del dret dels treballadors/es a una jubilació digna, provocant en molts casos situacions negatives per la salut.

— L’impediment a l’accés al treball de nous companys i companyes, en especial als joves.

— L’ eliminació de llocs de feina, es a dir més atur i més privatització.

- La reducció i congelació salarial minven la capacitat de compra i de fer front a les necessitats més urgents de molts companys i companyes.

- La privatització i l’externalització provoquen la reducció salarial i empitjoren les condicions de treball, el desviament dels recursos pressupostaris en benefici de les empreses privades, encarint els serveis i potenciant les practiques de frau i corrupció, donant un pitjor servei al la ciutat, per després emprendre costoses “rentades de cara”, per poder inaugurar de nou.

[(Davant del: Bloqueig de la nova negociació col·lectiva, no reconeixement del actual Conveni Col·lectiu, i en especial per la negativa a procedir a la jubilació i a la nova contractació de personal, hem considerat necessari iniciar una campanya de mobilitzacions, que en data de avui iniciem amb una “tancada – campament” a les instal·lacions de Parcs i Jardins.

Pel dret a la jubilació digna i per l’ocupació pública,
Per cada jubilat, un rellevista!
)]

Barcelona, 10 de novembre de 2010

Comitè d'Empresa de Parcs i Jardins
Seccions Sindicals de CCOO, CGT, UGT i USOC