CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Vides Hipotecades, de la bombolla immobiliària al dret a l’habitatge”, un llibre per conèixer el drama de les execucions hipotecàries i els desnonaments a l’estat espanyol

Diumenge, 27 maig, 2012

Ada Colau, membre de l'Observatori DESC, i Adrià Alemany són els autors de Vides Hipotecades, un llibre útil per conèixer el drama de les execucions hipotecàries i els desnonaments a l'estat espanyol, així com la lluita ciutadana pel dret a l'habitatge, encapçalada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

Però el llibre va més enllà i explica les causes de la crisi actual, assenyala els responsables i analitza el paper que han tingut les administracions públiques. Vides hipotecades també ens dóna consells i recursos útils per defensar el dret a l'habitatge i evitar els abusos de poder de les entitats bancàries.

El llibre està disponible a les llibreries i a les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca, i ara també a la xarxa, ja que els autors han registrat el text en Creative Commons per garantir que la manca de recursos econòmics no sigui un impediment per l'accés al coneixement. Així, el llibre no només és d'accés lliure per a la seva lectura, sinó que també es permet la reproducció i distribució sempre que se'n citi els autors i es faci sense finalitat comercial. Igual que el dret a l'habitatge, el dret a la cultura lliure és un dret fonamental i correspon a tota la societat mobilitzar-se per a la seva defensa.

De moment disponible en català, al mes de juny està prevista la sortida de la traducció al castellà.

>>> Us el podeu descarregar a http://www.observatoridesc.org/sites/default/files/Vides_hipotecades_cat_Def_0.pdf

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció