CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

VIII Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona, del 25 de Juny a l’1 de Juliol de 2012

Diumenge, 17 juny, 2012

Logo mostra

Una setmana d’activitats, xerrades, debats i presentacions de llibres
per enfortir el pensament rebel i avançar cap a una societat lliure.

Arribem a la meitat de l'any 2012, l'any en què algunes deien que s'acabaria el món. El món no s'ha acabat, com tampoc no han acabat les desigualtats socials, la dominació, el patriarcat, les tortures i assassinats per part del poder, i un infinit etzètera que va molt mes enllà de la suposada crisi o reestructuració capitalista. Més enllà del propi capitalisme en sí. Formes d'opressió que ja fa massa temps que es practiquen.

Nosaltres tornem amb una nova Mostra del Llibre Anarquista: la 8ª edició. El número 8, vist de forma horitzontal, representa l'infinit, com infinites són les formes que té el Poder per sotmetre les persones, i infinits són, per tant, els motius per lluitar contra aquest. Infinit és l'odi que sent el Poder contra tota forma de vida i de llibertat, per les quals nosaltres sentim passió infinita. Per això odiem intensament tot allò que ens impedeix gaudir-ne. Infinits són els tentacles del Poder, que no es redueixen solament a allò que coneixem com a Govern, sinó que s'estenen pel terreny de les relacions personals, entre humanes i animals, i de nosaltres amb el planeta. I infinits són també els fronts des dels quals atacar-lo en totes les seves formes, ja siguin evidents o més subtils.

Ens alegra poder crear per 8è any consecutiu, el nostre/vostre espai de trobada, debat, reflexió, discussió i creixement que és la Mostra. Un granet de sorra en aquesta lluita infinita. T'hi apuntes?

>>> Per conèixer el programa i els locals on es portarà a terme aneu al web http://www.llibreanarquista.net/

Per posar-te en contacte pots escriure un correu electrònic a:
llibreanarquista (a) riseup.net