CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vilafranca del Penedès: El 14 de novembre, nosaltres també farem vaga!

Dijous, 8 novembre, 2012

Cartell Vilafranca del Penedès 14N

vaga general a vilafranca #14n

14 DE NOVEMBRE: NOSALTRES TAMBÉ FAREM VAGA!

El dia 14 de novembre hi ha VAGA GENERAL!

Dimecres 14 de novembre:
[10:00h] Assemblea oberta - Pl de la Vila
[12:00h] Manifestació - Pl de la Vila
[17:00h] Manifestació - Pl de la Vila

Fem vaga general perquè ha arribat novament l’hora de dir prou, de plantar-nos un cop més, però amb més força que mai, i fer front a la gestió capitalista de la crisi. Una gestió que consisteix en carregar els costos d’aquesta sobre l’esquena de les treballadores i les classes populars, és a dir, sobre la majoria de la població, tot privant-la de qualsevol possibilitat d'un treball i d'una vida dignes.

Fem vaga per a donar continuïtat a les nostres lluites quotidianes, perquè no estem disposades a acceptar que es continuïn retallant els nostres drets laborals i socials, ni que es privatitzin els serveis públics que són de totes i tots, ni que se’ns continuï robant per a salvar els bancs, els especuladors i el capital financer.

Perquè, després de cinc anys de crisi, ja hem tingut temps més que suficient per a copsar el que volen els polítics que manen a Berlín, a Brussel·les, a Madrid i a Barcelona, aquells qui decideixen sobre les nostres vides, sobre el nostre futur i el de les nostres filles i netes. No ens representen. Ara ens toca parlar a nosaltres i ho farem, com sempre ho hem fet, al carrer.

Serà al carrer on direm la nostra per fer-nos sentir, tot cridant ben alt i ben clar que n'estem fartes i que no admetem ni un segon més continuar transitant per aquest camí de patiment, renúncies i misèria al qual ens volen condemnar...

* NO admetem les reformes laborals, que desregulen i precaritzen més encara les relacions laborals, faciliten i abarateixen l’acomiadament, i deixen indefenses la majoria de les treballadores front el poder discrecional i arbitrari dels patrons.

* NO admetem les retallades en els nostres drets socials: La sanitat, l'educació, les pensions de jubilació, les prestacions d’atur, les escoles bressol, els serveis socials i d'atenció a la dependència, etc.

* NO admetem l’externalització i privatització dels serveis públics, ni la seva gestió a partir de criteris empresarials.

* NO admetem ni un segon més la sagnia dels desnonaments. L'habitatge és un dret, no pas una mercaderia. Exigim que s'aturi immediatament aquesta dinàmica que està deixant milers de famílies al carrer, sense casa, i amb un deute de per vida.

* NO admetem les reformes fiscals regressives, que cerquen augmentar els ingressos dels poders públics tot carregant les rendes del treball i pujant impostos indirectes, que graven el consum de la majoria de la població, enlloc de gravar les grans fortunes i les rendes del capital, alhora que s'aproven amnisties fiscals en favor dels grans defraudadors.

* NO admetem el pagament d'un deute que és il·legítim, i que no és altra cosa que un gegantí mecanisme de despossessió de les classes populars. Ens neguem a acceptar el rescat dels bancs i del sistema financer a costa dels nostres drets. El deute no és nostre i no el pensem pagar.

* NO admetem la submissió a les directrius polítiques i econòmiques de la Unió Europea. Cridem a tothom a combatre les polítiques d'austeritat dictades des de Brussel·les i Berlín, per a construir una Europa dels pobles i de les treballadores, al servei de la majoria, i no d'una minoria de sangoneres que ens ho volen treure tot.

El dia 14 de novembre tots i totes estem cridades a fer vaga: Assalariades, precàries, autònomes, docents, estudiants, pensionistes, desnonades, aturades, excloses, pageses... Tothom hi ha de participar i fer-se seva la vaga formant part dels piquets, les manifestacions i la resta d’accions que es realitzin. Perquè aquesta vaga no és patrimoni de cap organització política o sindical, sinó del conjunt de treballadores i treballadors. Convertim-la en una via per a impugnar radicalment el sistema actual, per a imposar la nostra voluntat i fer que deixi de ser-nos imposada la dels capitalistes i la dels polítics que estan al seu servei.

Fem de la vaga del 14 una vaga no només laboral, sinó també social: No treballem, no consumim, no anem a classe, no portem els nanos a escola, no fem res que obligui a cap treballadora a haver d'anar a la feina, sota coacció empresarial. Fem que la roda deixi de girar i demostrem-los ben clarament que no tornarà a girar si nosaltres no ho volem. Aturem Vilafranca, aturem el Penedès i aturem el país. Fem-ho per guanyar el nostre futur, i per evitar que es converteixi en realitat el futur que desitgen aquells que han organitzat aquesta monumental estafa.

Visca la lluita de la classe treballadora!
Visca la vaga general!

Més informació:

Twitter: @vagavilafranca
Facebook: http://www.facebook.com/vagavilafranca
https://www.facebook.com/events/384150068327376/
Email: vagageneralvilafranca@gmail.com