CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Violació flagrant de drets laborals a la UAB

Divendres, 5 octubre, 2012

Des de la secció sindical de la CGT-UAB amb greu estupefacció estem assistint a la violació flagrant de drets laborals associats a la tasca docent del professorat associat i dels investigadors/investigadores postdoctorals.

Les queixes d’irregularitats administratives en la signatura tardana dels contractes, una vegada començat el curs acadèmic, i en la percepció d’emoluments amb caràcter diferit han estat tan freqüents i sistemàtiques que ens veiem obligats a:

- Denunciar aquestes irregularitats impròpies d’una universitat pública i de qualitat que té per eslògan l’excel·lència, cosa que no es tradueix en el tracte que s’està donant al professorat temporal, malgrat exercir amb pulcritud les seves tasques docents i de recerca. La qualitat només s’assoleix amb professionals satisfets.

- Demanar de forma immediata explicacions sobre la disbauxa que s’ha produït en la gestió de nòmines i en conseqüència les responsabilitats que se’n dedueixen per les repercussions provocades als companys/companyes que han hagut de treballar en unes condicions de màxima precarietat.

- Sol·licitar que l’equip rectoral demani disculpes personals i públiques a les persones afectades per aquestes irregularitats.

Secció sindical de la CGT-UAB

http://cgtuab.wordpress.com/2012/10/03/violacio-flagrant-de-drets-laborals-a-la-uab/#more-236

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció