CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Volem que l’Alfon segueixi en llibertat

Dimecres, 27 agost, 2014

Des de la Plataforma per la Llibertat d'Alfon, fem aquesta crida per sol·licitar-vos que us uniu a la campanya que estem realitzant, exigint la seva llibertat.

El proper dia 18 de setembre es celebrarà el judici contra el nostre familiar, veí, amic i company Alfon, demanant-li 5 anys i mig de presó.

Alfon és un jove de 22 anys, veí del barri obrer de Vallecas situat a Madrid. Va ser detingut en sortir de casa quan es dirigia al piquet unitari del seu barri, per la vaga general europea del 14 de novembre 2012. Per a reivindicar no més atur, no a la reforma laboral, no a les retallades socials, no a la privatització de la sanitat, l'ensenyament, etc.

Gràcies a la vostra solidaritat i mobilitzacions internacionals del dia 28 desembre de 2012, vam ser capaços de trencar el silenci informatiu que pretenia mantenir en l'ostracisme i treure'l de la presó als 56 dies d'ingressar, és a dir el 9 gener 2013.

La repressió a l’Estat Espanyol ha anat en augment de forma escandalosa fins a arribar a uns límits insospitats de falta de llibertats. Som desenes de milers amb multes, més d’un miler les persones imputades i moltíssims centenars amb petició de presó per participar en les lluites socials, polítiques i sindicals.

Per això hem organitzat una sèrie de mobilitzacions tant al seu barri i ciutat com a la resta de l'Estat Espanyol i hem convocat de nou, una jornada solidària internacional el proper 16 de setembre a les 19: 00h. Necessitem la vostra solidaritat activa com ja ho vau fer anteriorment.

Us proposem:

-Fer difusió d'aquest cas dintre de les vostres possibilitats (mails, xerrades informatives ...)

-Fer una concentració acompanyada d'un comunicat (dia 16 a les 19: 00h en un lloc emblemàtic de la vostra ciutat o poble on tingueu costum de realitzar actes i mobilitzacions) agrairem envieu foto al correu electrònic.

-Fer una pancarta amb la frase ALFON LLIBERTAT, penjar-la a la vostra ciutat la nit del 9 al 10 de setembre i fer-vos una foto per enviar-nos a l'e-mail, ja que això en el seu dia va tenir molta importància de cara al seu alliberament.

Agraïm la vostra solidaritat i quedem a l'espera de la vostra resposta.

Alfon Llibertat!

Per la llibertat i retirada de càrrecs de totes les persones acusades i / o preses!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

COMPTE CORRENT SOLIDÀRI: 0487 0542 86 2000051729 (a nom de Mares Contra la Repressió)

Plataforma per la Llibertat d’Alfon

Facebook: Grup Suport Alfon
Twitter: Alfon_libertad
Correu electrònic: alfon_libertad@hotmail.com
Web: http://www.alfonlibertad.wordpress.com