CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

www.foto-despidos.net

Diumenge, 14 abril, 2013

www.foto-despidos.net/la-campana

La campanya - Punt de partida.

Em van acomiadar, com hauràs vist o llegit en aquesta web, a Twitter, Menéame o YouTube. Per una raó inexcusable-al segle XIX-: crear un sindicat a la meva empresa. Quan m'acomiadava de les oficines, on vaig treballar durant dos anys, amb la cara alta vaig dir: "Ens veiem en els tribunals."

Vaig buscar i vaig trobar un advocat al Col·lectiu Ronda. Ha preparat una demanda per vulneració del dret a la llibertat sindical. Quan escric aquestes línies, no tenim data per al judici.

La demanda reclama considerar l'acomiadament com nul amb la consegüent reincorporació al meu lloc de treball. Quan guanyem, Fotoprix haurà abonar els salaris de tramitació (aquestes mensualitats des del dia en què em van fer fora fins al dia de la sentència), més una indemnització per danys i perjudicis. La demanda és un text interessant. Si et ve de gust llegir-la (purgada de dades personals) te la puc remetre.

Fins aquí la primera part de la campanya, la dimensió jurídica.

Abans de acomiadar, quan et acomiaden, després de acomiadar, tens pors. Aquesta web pretén que els usuaris de la por, persones amb problemes com els t'explico, s'associïn, col · laborin, s'ajudin. Ja saps: som el 99%.

Web: www.foto-despidos.net

Twitter: https://twitter.com/foto_despidos/

Canal youtube: http://www.youtube.com/channel/UCsRPACfjw9cmLG1NdX7z2kw

Carta/FAX de la Coordinadora de Informatica de CGT a FOTOPRIX:

www.foto-despidos.net/Carta-FAX-de-la-Coordinadora-de-Informatica-de-CGT-a-FOTOPRIX