CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada a Barberà del Vallès: “Crisi? Salvar a les persones que especulen i acomiadar a les que treballen?”

Dilluns, 8 desembre, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

cartell xerrada crisi Barberà

El proper dijous 11 de desembre tindrà lloc, a partir de les 20.15, una jornada informativa a l’Ateneu de Barberà sobre les diferents agressions que des del capitalisme i el neoliberalisme, amb connivència amb institucions polítiques, està rebent la classe treballadora fent èmfasi, també, a la nostra realitat local.

Tractarem la proposta de la “Directiva de les 65 Hores”, una reforma que a escala de la Unió Europea pretén acabar amb els fruits obtinguts per les lluites i reivindicacions de la classe treballadora durant els últims 300 anys i que, al començament del segle XX, va dur a la conquesta i regulació de les 40 hores setmanals de treball a algunes parts del món. Però també tractarem l’actual realitat que vivim, on es salven amb diners públics i “reformes” del capitalisme als culpables de la crisi mentre la classe treballadora paga la factura amb acomiadaments, regulacions, deslocalitzacions, etc. una realitat que a Barberà també té les seves clares expressions.

Comptarem amb la presència de representants sindicals de la CGT del Metall i de Magneti Marelli, per tal de poder tenir una visió acurada de la realitat a escala general però també a escala local i municipal. Resteu tots i totes convidades i us animem a què us informeu, a què us organitzeu i a què lluiteu pels drets dels i les treballadores.

Impulsen: CGT de Sabadell i Ateneu de Barberà

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció