CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada a Barberà del Vallès: “Crisi? Salvar a les persones que especulen i acomiadar a les que treballen?”

Dilluns, 8 desembre, 2008

cartell xerrada crisi Barberà

El proper dijous 11 de desembre tindrà lloc, a partir de les 20.15, una jornada informativa a l’Ateneu de Barberà sobre les diferents agressions que des del capitalisme i el neoliberalisme, amb connivència amb institucions polítiques, està rebent la classe treballadora fent èmfasi, també, a la nostra realitat local.

Tractarem la proposta de la “Directiva de les 65 Hores”, una reforma que a escala de la Unió Europea pretén acabar amb els fruits obtinguts per les lluites i reivindicacions de la classe treballadora durant els últims 300 anys i que, al començament del segle XX, va dur a la conquesta i regulació de les 40 hores setmanals de treball a algunes parts del món. Però també tractarem l’actual realitat que vivim, on es salven amb diners públics i “reformes” del capitalisme als culpables de la crisi mentre la classe treballadora paga la factura amb acomiadaments, regulacions, deslocalitzacions, etc. una realitat que a Barberà també té les seves clares expressions.

Comptarem amb la presència de representants sindicals de la CGT del Metall i de Magneti Marelli, per tal de poder tenir una visió acurada de la realitat a escala general però també a escala local i municipal. Resteu tots i totes convidades i us animem a què us informeu, a què us organitzeu i a què lluiteu pels drets dels i les treballadores.

Impulsen: CGT de Sabadell i Ateneu de Barberà