CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada a Barcelona el 23 de febrer: “De la crisi al deute”

Divendres, 17 febrer, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

cartell xerrada

Les seccions sindicals de la CGT a la Diputació i a l'Ajuntament de Barcelona organitzem una xerrada informativa i posterior debat el proper dijous 23 de febrer, sota el títol "De la crisi al deute". En aquesta, la companya Elena Idoate, economista i membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa ens explicarà en detall com i perquè la crisi financera internacional iniciada pels volts del 2008 ha derivat en una crisi del deute públic a Europa, i com aquest deute ha esdevingut un mecanisme al servei del capital financer per a la despossesió de les classes populars i la retallada de drets socials i laborals.

La xerrada es farà a l'Edifici del Vagó (Recinte de l'Escola Industrial), segona planta, Sala 2B, i començarà a les 16.30h. Us adjuntem el cartell en arxiu adjunt i us animem a totes a assistir i a participar-hi.

Aprofitem també aquest correu per a informar-vos de la crida a la mobilització contra la reforma laboral que fa la CGT de Catalunya pel proper diumenge 19 de febrer. El punt de trobada a Barcelona ciutat és a Plaça Catalunya amb Portal de l'Àngel a les 11.00h. Teniu més informació en el següent enllaç: http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article6691

CAL DEROGAR AQUESTA REFORMA LABORAL!

NI UN PAS ENRERE EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS I DELS LLOCS DE TREBALL!

Seccions sindicals de la CGT a la Diputació i a l'Ajuntament de Barcelona

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció