CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada a Barcelona el 23 de febrer: “De la crisi al deute”

Divendres, 17 febrer, 2012

cartell xerrada

Les seccions sindicals de la CGT a la Diputació i a l'Ajuntament de Barcelona organitzem una xerrada informativa i posterior debat el proper dijous 23 de febrer, sota el títol "De la crisi al deute". En aquesta, la companya Elena Idoate, economista i membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa ens explicarà en detall com i perquè la crisi financera internacional iniciada pels volts del 2008 ha derivat en una crisi del deute públic a Europa, i com aquest deute ha esdevingut un mecanisme al servei del capital financer per a la despossesió de les classes populars i la retallada de drets socials i laborals.

La xerrada es farà a l'Edifici del Vagó (Recinte de l'Escola Industrial), segona planta, Sala 2B, i començarà a les 16.30h. Us adjuntem el cartell en arxiu adjunt i us animem a totes a assistir i a participar-hi.

Aprofitem també aquest correu per a informar-vos de la crida a la mobilització contra la reforma laboral que fa la CGT de Catalunya pel proper diumenge 19 de febrer. El punt de trobada a Barcelona ciutat és a Plaça Catalunya amb Portal de l'Àngel a les 11.00h. Teniu més informació en el següent enllaç: http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article6691

CAL DEROGAR AQUESTA REFORMA LABORAL!

NI UN PAS ENRERE EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS I DELS LLOCS DE TREBALL!

Seccions sindicals de la CGT a la Diputació i a l'Ajuntament de Barcelona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció