CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada a Terrassa el 15 de febrer sobre les lluites de Telepizza Saragossa, la Mútua de Terrassa i SEAT

Dimarts, 12 febrer, 2013

Cartell xerrada Terrassa 15F

Divendres 15 de febrer a les 19h. al local de CGT Terrassa, C/Ramón Llull 130-134.

Xerrada sobre les lluites de Telepizza Saragossa, la Mútua de Terrassa i SEAT

Intervindran:

ASIER UBICO - Secció sindical de Telepizza CGT, en lluita contra la precarietat laboral.

NÚRIA MARTÍ - CGT Mútua de Terrassa, en lluita contra les retallades.

DIEGO REJÓN - Federació de la metal·lúrgica de CGT, en lluita contra els acomiadaments a SEAT, entre ells 400 treballadors precaris d’ETT.

Davant dels majors atacs de la història que afecten a les conquestes del conjunt de la classe obrera, tots els treballadors, ja siguin fixes o precaris com els companys de les ETT’s, els subcontractats o la mateixa joventut treballadora, hem d’organitzar-nos, unir les nostres forces i lluitar per un pla de lluita conjunt. Ens volen trepitjar però ens aixecarem amb més força! Perquè no tenim res a perdre, només les nostres cadenes.

La patronal, amb l’ajuda del Govern -central o autonòmic- de torn, ens imposa un atur estratosfèric (més del 50% entre el jovent), amb acomiadaments massius, una precarietat laboral sense límits, el xantatge continu contra els treballadors, doble escales salarials, salaris a la baixa, retallades i privatització en la sanitat i l’educació públiques, la Llei Wert, la retallada de 4.000 milions que CiU i ERC volen aplicar durant el 2013,...

Els polítics còmplices del capitalisme més decrèpit i asfixiant demanen a la classe treballadora i als sectors populars sacrificis inassolibles mentre ells s’enriqueixen buidant les arques públiques, com en el cas Bárcenas, un cas que afecta directament a la cúpula del PP i al Govern de Rajoy. Els cassos Urdangarín, Gürtel, ERE’s, Bustos, ITV,... també donen exemple de com de podrit està el sistema.

Exemple de lluita, Telepizza Saragossa

Per tot això, i molt més, els companys de la secció sindical de CGT Telepizza, juntament amb l’Agrupación Revolucionaria No Pasarán i el Sindicato de Estudiantes de Izquierdas-No Pasarán (SEI-NP) van decidir impulsar la campanya “Stop precarietat i acomiadaments” amb la voluntat de buscar un front comú amb tots els delegats, comitès d’empresa, seccions i reagrupaments sindicals que vulguin lluitar a les empreses i als carrers contra la precarietat i els acomiadaments.

Els treballadors de Telepizza també pateixen els baixos salaris i la precarietat laboral com a norma. Per això, la secció sindical de CGT lluita per tornar al conveni original d’hostaleria, i a més a més poder defensar els seus drets. Els treballadors de Telepizza són part del jovent que treballa per “dos duros” i que pateix l’arbitrarietat dels empresaris a la feina. A més, van organitzar-se d’amagat de l’empresa i finalment desprès d’alguns mesos van crear un comitè d’empresa. Van aconseguir reincorporar a un company mitjançant la lluita comuna amb el suport de treballadors de diferents empreses i van obtenir eleccions sindicals i un nou comitè d’empresa. Per tant, són un exemple de lluita entre els treballadors, i en especial els treballadors precaris.

Us convidem a la xerrada perquè volem presentar-vos la campanya “Stop precarietat i acomiadaments”, perquè volem que us sumeu activament, organitzant i creant comitès per lluitar contra les direccions de les empreses que volen guanys a canvi de l’esclavitud dels treballadors, cal organitzar-nos per lluitar millor!

Secció sindical de CGT Telepizza, Agrupación Revolucionaria No Pasarán i Sindicato de Estudiantes de Izquierdas-No Pasarán (SEI-NP)