CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada a Terrassa el 15 de febrer sobre les lluites de Telepizza Saragossa, la Mútua de Terrassa i SEAT

Dimarts, 12 febrer, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cartell xerrada Terrassa 15F

Divendres 15 de febrer a les 19h. al local de CGT Terrassa, C/Ramón Llull 130-134.

Xerrada sobre les lluites de Telepizza Saragossa, la Mútua de Terrassa i SEAT

Intervindran:

ASIER UBICO - Secció sindical de Telepizza CGT, en lluita contra la precarietat laboral.

NÚRIA MARTÍ - CGT Mútua de Terrassa, en lluita contra les retallades.

DIEGO REJÓN - Federació de la metal·lúrgica de CGT, en lluita contra els acomiadaments a SEAT, entre ells 400 treballadors precaris d’ETT.

Davant dels majors atacs de la història que afecten a les conquestes del conjunt de la classe obrera, tots els treballadors, ja siguin fixes o precaris com els companys de les ETT’s, els subcontractats o la mateixa joventut treballadora, hem d’organitzar-nos, unir les nostres forces i lluitar per un pla de lluita conjunt. Ens volen trepitjar però ens aixecarem amb més força! Perquè no tenim res a perdre, només les nostres cadenes.

La patronal, amb l’ajuda del Govern -central o autonòmic- de torn, ens imposa un atur estratosfèric (més del 50% entre el jovent), amb acomiadaments massius, una precarietat laboral sense límits, el xantatge continu contra els treballadors, doble escales salarials, salaris a la baixa, retallades i privatització en la sanitat i l’educació públiques, la Llei Wert, la retallada de 4.000 milions que CiU i ERC volen aplicar durant el 2013,...

Els polítics còmplices del capitalisme més decrèpit i asfixiant demanen a la classe treballadora i als sectors populars sacrificis inassolibles mentre ells s’enriqueixen buidant les arques públiques, com en el cas Bárcenas, un cas que afecta directament a la cúpula del PP i al Govern de Rajoy. Els cassos Urdangarín, Gürtel, ERE’s, Bustos, ITV,... també donen exemple de com de podrit està el sistema.

Exemple de lluita, Telepizza Saragossa

Per tot això, i molt més, els companys de la secció sindical de CGT Telepizza, juntament amb l’Agrupación Revolucionaria No Pasarán i el Sindicato de Estudiantes de Izquierdas-No Pasarán (SEI-NP) van decidir impulsar la campanya “Stop precarietat i acomiadaments” amb la voluntat de buscar un front comú amb tots els delegats, comitès d’empresa, seccions i reagrupaments sindicals que vulguin lluitar a les empreses i als carrers contra la precarietat i els acomiadaments.

Els treballadors de Telepizza també pateixen els baixos salaris i la precarietat laboral com a norma. Per això, la secció sindical de CGT lluita per tornar al conveni original d’hostaleria, i a més a més poder defensar els seus drets. Els treballadors de Telepizza són part del jovent que treballa per “dos duros” i que pateix l’arbitrarietat dels empresaris a la feina. A més, van organitzar-se d’amagat de l’empresa i finalment desprès d’alguns mesos van crear un comitè d’empresa. Van aconseguir reincorporar a un company mitjançant la lluita comuna amb el suport de treballadors de diferents empreses i van obtenir eleccions sindicals i un nou comitè d’empresa. Per tant, són un exemple de lluita entre els treballadors, i en especial els treballadors precaris.

Us convidem a la xerrada perquè volem presentar-vos la campanya “Stop precarietat i acomiadaments”, perquè volem que us sumeu activament, organitzant i creant comitès per lluitar contra les direccions de les empreses que volen guanys a canvi de l’esclavitud dels treballadors, cal organitzar-nos per lluitar millor!

Secció sindical de CGT Telepizza, Agrupación Revolucionaria No Pasarán i Sindicato de Estudiantes de Izquierdas-No Pasarán (SEI-NP)

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció