CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada al Prat de Llobregat sobre “Alternatives al tancament d’empreses i a la crisi”

Dilluns, 23 febrer, 2009

Dimecres 11 de març, 18.30 h., al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa (c/Dolores Ibarruri), El Prat de Llobregat

Xerrada-debat sobre "Alternatives al tancament d'empreses i a la crisi" amb la participació de:

Tomas Díaz (Secretari de Jurídica de la CGT Catalunya)

Diego Rejón (Secretari d'Acción Sindical de la Federació de Metall estatal)

Fco. Javier Ramos (Delegat de CGT a la fábrica ESTEBAN IKEDA)

Després d'anys d'expoli, robatori, especulació, depredació salvatge del medi ambient, privatitzacions, retallades, acomiadaments, etc., que han dut al fracàs absolut del seu sistema financer, hem d'aguantar sense immutar-nos com la recepta per a superar la seva crisi, és donar als rics, a la banca i a les grans empreses acceptant els seus ERO amb els diners dels nostres impostos. Els diners que aportem a la hisenda pública, que se suposa que són per a cobrir les nostres necessitats socials, són donats alegrement pels partits polítics del Govern de torn.

Una societat lliure no pot tolerar que un grup de truans corromputs i sense escrúpols, decideixi jugar a la ruleta russa amb els ciutadans i ciutadanes.

Avui dia hi ha estructura, recursos i tecnologia suficient com per a plantejar una societat del benestar avançada, on el repartiment del treball i la riquesa que generem el conjunt de la societat sigui una realitat. Però per a això és necessari mobilitzar a la ciutadania ja que amb la denúncia, l'acció i mobilització, exigint sentit comú, transparència, responsabilitat i aprofundint en una democràcia real, farem que les coses canviïn i que l'evolució vagi en sentit contrari del que ha anat tots aquests anys.

PERQUÈ NO PAGUIN LA CRISI ELS DE SEMPRE SOLAMENT HI HA UN CAMÍ: DIGNITAT I LLUITA.

PEL REPARTIMENT DEL TREBALL I LA RIQUESA

Federació Comarcal Baix Llobregat CGT

Attached documents