CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada “anarquisme i alliberament nacional” divendres 15 de novembre, a Vic

Dijous, 14 novembre, 2013

XERRADA: ANARQUISME I ALLIBERAMENT NACIONAL

DIA: DIVENDRES 15 DE NOVEMBRE

HORA: 20 HORES

LLOC: CENTRE CIVIC PAU RABA DE VIC (C/Raval cortinas, 22)

ORGANITZA: CGT OSONA

El Sindicat d’Oficis Varis d’0sona de la CGT organitza el proper divendres 15 de novembre a les 20.00 la xerrada “Anarquisme i alliberament nacional” La xerrada anirà a càrrec del col·lectiu anarcoindepentista Negres Tempestes.

Anarquia i alliberament nacional son dos conceptes que poden anar junts? Aquets col·lectiu els reivindica i els argumenta. És un bon moment per posar en comú idees i encetar un debat enriquidor per totes. Hi esteu convidades.

Adjuntem el manifest que Negres Tempestes va treure amb motiu del 11 de setembre.

CGT OSONA

Divendres #15N al centre cívic pau Raba de #vic xerrada "anarquisme i alliberament nacional" organitza .@cgtosona

Manifest Negres Tempestes

De fa molts anys, estem immersos en un anhel, desitjant la llibertat del nostre poble. Darrerament, semblava que un procés popular construït des de la base aconseguia deixar al marge els recels dels partits polítics i engegava un camí amb el destí d'aconseguir la pròpia sobirania. Aquesta situació portà a aquells partits indecisos a intentar reconduir allò que s'estava fent en pro dels seus interessos. Un cop més, els elements reaccionaris del catalanisme, pretenien ocultar el seu tarannà que lluny està de cercar la llibertat. De nou, veiem com la seva por a la llibertat els hi supura pels porus i s'aferren a la cadira que els permet mantenir el seu statu quo, demostrant un cop més que només desitgen el poder. Cal deixar de demanar que ens facin la feina, hem de tenir clar que juntes ho podem tot i que aquests botiflers només són un llast.

La pèrdua de drets que s'esdevé d'uns anys ençà sota el nom de crisi financera té com a clar objectiu el de transformar-nos en mesells d'una casta dominant, formada per polítics, banquers, patrons i altres éssers d'aquest llinatge. Una casta que només vetlla pels seus interessos i que ens vol deixar sense llar, sense menjar, sense esperances... Volen que siguem unes simples peces del seu engranatge, només eines d'una cadena de producció, sense dret de rèplica. Castiguen i reprimeixen a aquelles que alcen la veu, que protesten, que surten al carrer o que simplement donen la seva opinió. Nosaltres però, som hereves d'una llarga tradició de lluites. Algunes perdudes que ens destruïren drets i altres guanyades que ens en dotaren. Cal lluitar per no perdre aquells que tenim i continuar lluitant per aquells que encara ens manquen.

Des d'aquí fem una crida, repetida i sentida per molts punts dels Països Catalans. Volem la independència! Però no una independència per a seguir sent el mateix. Volem una independència total! Volem la nostra llibertat! Com a persones, com a societat i com a poble! Volem una societat nova i justa, sense opressores ni oprimides.

Independitzem-nos dels mercats, dels estats, de la troika, el patriarcat i del patró!
Cap a la total independència fent via,
VISCA L'ANARQUIA!

#ViaAnarquia Bloc Antiautoritari 2013

Més informació:

- TWITTER CGT OSONA

- WEB CGT OSONA