CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada: “Anarquisme Organitzat (especifista) a Xile avui” per un membre de la FCL i del FEL.

Dijous, 17 febrer, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Amb motiu de les jornades anuals del Febrer Llibertari [ http://febrerllibertari.sants.org/ ], el proper dia 23 de Febrer, a l'Ateneu Llibertari de Sants es realitzarà una xerrada sobre anarquisme organitzat [especifista] a càrrec d'un company de la recent creada Federació Comunista Libertaria, i del Frente de Estudiantes Libertarios de Xile.

Volem, amb aquesta xerrada, donar a conèixer les realitats i els moviments que s'estan produint a Amèrica Llatina en els darrers anys, on han aparegut diverses organitzacions socials de caire llibertari [especifista, plataformista, etc] que estan convergint, generant processos més amplis i de coordinació tant als seus espais més propers, com arreu del continent.

Tot i ser processos poc espectaculars, comparat amb altres indrets, volem recordar que s'han produït amb un treball constant i amb clar aire de col·laboració i entesa entre diversos col·lectius i agrupacions. Han aconseguit articular sectors socials que fins aleshores es trobaven disgregats.

Quedeu tots i totes convidats al proper 23 de Febrer a les 19:30 a l'Ateneu Llibertari de Sants [ http://www.ateneullibertari.info ] [c/Maria Victòria, 10]. Barcelona

Més informació:


http://www.ainfos.ca/ca/ainfos11401.html

Cartell: http://i.imgur.com/mB5d9.png

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció