CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada-debat “Dones i sindicat”, el dijous 21 de novembre a Tarragona

Dissabte, 16 novembre, 2013

Cartell xerrada Tarragona

Xerrada-debat "Dones i sindicat", el 21 de novembre a Tarragona a càrrec de Begoña Zabala, militant d'Emakume Internazionalistak.

Feministes en el sindicat. Sindicalistes en el moviment feminista

Dijous 21 de novembres a les 18h. a la seu de CGT a Tarragona (Plaça Imperial Tarraco,1 Edifici 2, Planta 3ª)

Begoña Zabala va néixer l'any 1950 Santiago de Xile i viu a Pamplona/Iruñea. Intel·lectual feminista i internacionalista és llicenciada en dret, lletrada del govern de Navarra, actualment treballa com advocada sindical. Referencial del feminisme basc col·labora en la creació de l'Assemblea de Dones de Bizkaia el 1976, Coordinadora Feminista de Navarra i Emakume Internazionalistak. Col·labora, també, amb organitzacions emblemàtiques com Mugarik Gabe, SOS Racisme i Hegoa.

Ha publicat nombrosos articles i ofert xerrades sobre lluites feministes, la situació de les dones i les seves reivindicacions, especialment en temes de prostitució, immigració i violència sexista. Autora de llibres com el referencial Movimiento de mujeres; Mujeres en Movimiento (Txalaparta, 2008).

La xerrada que donarà anirà en la mateixa linea que la seva intervenció en les jornades que va organitzar CGT Nafarroa. Us passem un enllaç al video d'aquella trobada per si li voleu fer un cop d'ull:
http://bambuser.com/v/3368375

Organitza: CGT Tarragona

Esdeveniment a facebook:
https://www.facebook.com/events/709195055757509/

Xerrada dona i sindicat, el 21 de novembre a Tarragona

Attached documents