CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada – Debat el 30 de novembre a Barcelona: ‘Acollim, eduquem o assenyalem?’ Què és el PRODERAI?

Dilluns, 13 novembre, 2017

L'elaboració de protocols per fer front a la radicalització islamista s'ha estès en els últims anys en diversos països europeus i les administracions han escollit els centres educatius com a espais de detecció de radicalisme islàmic.

La realitat és que la implantació d'aquestes mesures, lluny de ser efectives, estableixen les bases per legitimar, des de les institucions, conductes racistes que en aquest cas assenyalen principalment les comunitats musulmanes però alhora servirien d'eina per assenyalar qualsevol dissidència.

En el debat es plantejarà, d'una banda, la necessitat de fer front al PRODERAI (Protocol de prevenció, detecció i intervenció de processos de radicalització als centres educatius) i d'altra banda, les greus conseqüències que tindria la seva aplicació.

La Xerrada - Debat serà el dijous 30 de novembre a la seu de la CGT de Catalunya, al carrer Burgos 59 de Sants, Barcelona, a les 18:30 hores.

Amb la participació de:

- Marta Minguella, Professora de secundària de CGT Ensenyament.
- Ines Massot, Professora UB - Pedagogia.
- Aziz Baha, Educador social i mediador intercultural. Membre de la Casa Amaziga de Catalunya i de l'associació Cornellà sense fronteres.

Ensorrem Fronteres, CGT Ensenyament i CGT Catalunya

https://www.facebook.com/events/697526323775047/

Xerrada - Debat 30N

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció