CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada el 21 de febrer a Barcelona sobre les retallades i els pressupostos de la Generalitat per al 2013, a càrrec d’Elena Idoate, del Seminari d’Economia Crítica Taifa

Dimecres, 20 febrer, 2013

Cartell xerrada

Torna el temps de retallades: Pressupostos Generalitat de Catalunya 2013

Com seran? Com ens afectaran? Com hi lluitarem?

Xerrada-debat amb Elena Idoate (Seminari Economia Crítica Taifa)

Dijous 21 de febrer, 18.30h Sala Costa i Font, local CGT, Via Laietana 18, 9è.

Durant els propers mesos es tornarà a discutir al Parlament la llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Tant els i les treballadores del sector públic com el conjunt de la població hem patit les retallades dels darrers anys en els pressupostos, unes mesures que ens presenten com inevitables però que en realitat estan carregades d'intencionalitat política.

La CGT Catalunya, davant el fet que en breu el govern intentarà aprovar els nous pressupostos i davant les informacions i indicis de que aquests seran restrictius en polítiques socials i de serveis públics volem dotar-nos encara de més arguments.

Per això us convidem a la xerrada-debat que pretén impulsar una reflexió amb totes i tots vosaltres, amb diversos objectius: entendre com es fan i en què consisteixen els pressupostos, quins han sigut els eixos de les retallades dels darrers anys i debatre com podem lluitar per a canviar-los.

La xerrada debat serà el proper dijous 21 de febrer, a les 18:30 h. als locals de CGT a Barcelona (Via Laietana 19, 9ª planta) i està oberta a afiliats/des i membres de moviments socials, assemblees de barri, etc. La presentarà l'Elena Idoate, membre TAIFA.

SP CGT Catalunya

>>> Adjuntem cartell

xerrada pressupostos 2013 21 de febrer 2013 a les 18.30h a CGT