CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada “Feixisme de Grècia al Clot” el dissabte 16 de juny

Dimecres, 13 juny, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cartell 16J Clot

Xerrada: Feixisme arreu d’Europa: de Grècia al Clot-Camp de l’Arpa

Al barri del Clot-Camp de l’Arpa continuem, veïns i veïnes, decidides en la lluita contra el feixisme. A la passada manifestació del 5 de Maig vam mostrar que no volem que el centre nazi del carrer Independència romangui ni al nostre barri, ni a Barcelona, ni enlloc. Per això, des de la plataforma unitària antifeixista, UCFR-Sant Martí, continuem fent difusió i activitats per promoure un moviment ampli on totes hi cabem amb un objectiu clar: tancar el centre nazi.

La propera cita serà la xerrada-informativa “Feixisme arreu d’Europa: de Grècia al Clot-Camp de l’Arpa” que celebrem aquest dissabte 16 de Juny a les 11:30 a la Plaça del Mercat. I cal destacar que aquest acte el farem al carrer. El nostre barri ha de ser compartit per tothom que des de la participació promogui una convivència activa i diversa, i no d’aquells que darrere una disfressa cada cop més mal dissimulada sembren l’odi cap a totes les que per les nostres idees, orígens, opcions sexuals o de gènere no entrem en els seus esquemes retrògrads. I més en aquest moments en que la presència feixista al barri s’està incrementant, tal i com aprofitarem per mostrar en una exposició durant la mateixa xerrada.

La xerrada-informativa “Feixisme arreu d’Europa: de Grècia al Clot-Camp de l’Arpa” comptarà amb diverses ponències. L’activista grec Lefteris Banos ens parlarà dels feixistes grecs Alba Daurada, un dia abans de les eleccions gregues. Aquesta organització nazi es troba a les portes del parlament, fet que han celebrat alguns membres de Plataforma per Catalunya, i ha mostrat en poques setmanes què estan disposats a fer els feixistes si tenen certes quotes de poder: agressions, insults, linxaments, amenaces.

D’altra banda, ens acompanyarà també el periodista i escriptor del llibre “Xenofòbia a Catalunya”, Xavier Rius Sant. En la seva darrera publicació fa un seguiment de l'ascens del discurs xenòfob i de Plataforma per Catalunya. Ens ajudarà a dibuixar l’estat actual del feixisme a casa nostra més enllà del nostre barri. Per últim, comptarem amb la participació d’un membre del nucli d’UCFR-Sant Martí i de totes i tots les que assistiu durant el debat.

Animem a tothom a participar aquest dissabte i, sobre tot, a caminar conjuntament contra el feixisme i el racisme de forma unitària i mobilitzadora.

Dissabte 16 de juny a les 11:30h a la Plaça del Mercat del Clot, Barcelona

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme - Sant Martí (Bcn)

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció