CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada “Immigració, xenofòbia i ultradreta”, el 24 de maig a El Vendrell

Divendres, 24 maig, 2013
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

cartell_xavier_rius_cgt_vendrell.jpg

El periodista Xavier Rius vindrà al Vendrell el divendres 24 de maig a parlar sobre “Immigració, xenofòbia i ultradreta”

La coordinadora convocant de la manifestació contra el feixisme i el racisme del 29 de juny al Vendrell, #29JContraelFeixisme, a la qual està adherida d´entre altres la CGT Baix Penedès i la CGT Catalunya, ha organitzat un col·loqui divendres vinent a la Sala d’Actes Sindical (Carrer Nord 11-13) del Vendrell, en el que participarà el periodista i autor del llibre “Xenofòbia a Catalunya” Xavier Rius Sant.

Xavier Rius és un periodista vinculat a moviments de drets humans i centres d’estudi de conflictes, i el fet migratori és un dels temes del que més ha escrit. Fa un any va publicar el llibre “Xenofòbia a Catalunya”, on tracta l’ascens del discurs xenòfob i les tensions que ha fet a municipis com Vic, Badalona o Salt. Encara que el líder del partit xenòfob Plataforma de Catalunya, Josep Anglada, va denunciar Rius per injúries i calúmnies per alguns fragments del llibre, els jutjats de Barcelona i, més tard, l’Audiència de Barcelona, no van admetre la querella.

El col·loqui serà divendres 24 de maig a les 20 hores del vespre a la Sala d’Actes Sindical, al Carrer Nord 11-13 del Vendrell.

Esteu tots o totes convidades. També us demanem tant l´adhesió individual com col·lectives de les diferents ens de la CGT, Federacions Comarcals, Locals, Federacions Sectorials, Sindicats, Seccions Sindicals, etc... al següent enllaç

Més informació:

http://29jcontraelfeixisme.blogspot.com.es/

cartell xerrada sobre immigració, xenofòbiai ultradreta amb xavier rius al vendrell 24 de maig 2013

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció