CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada “Immigració, xenofòbia i ultradreta”, el 24 de maig a El Vendrell

Divendres, 24 maig, 2013

cartell_xavier_rius_cgt_vendrell.jpg

El periodista Xavier Rius vindrà al Vendrell el divendres 24 de maig a parlar sobre “Immigració, xenofòbia i ultradreta”

La coordinadora convocant de la manifestació contra el feixisme i el racisme del 29 de juny al Vendrell, #29JContraelFeixisme, a la qual està adherida d´entre altres la CGT Baix Penedès i la CGT Catalunya, ha organitzat un col·loqui divendres vinent a la Sala d’Actes Sindical (Carrer Nord 11-13) del Vendrell, en el que participarà el periodista i autor del llibre “Xenofòbia a Catalunya” Xavier Rius Sant.

Xavier Rius és un periodista vinculat a moviments de drets humans i centres d’estudi de conflictes, i el fet migratori és un dels temes del que més ha escrit. Fa un any va publicar el llibre “Xenofòbia a Catalunya”, on tracta l’ascens del discurs xenòfob i les tensions que ha fet a municipis com Vic, Badalona o Salt. Encara que el líder del partit xenòfob Plataforma de Catalunya, Josep Anglada, va denunciar Rius per injúries i calúmnies per alguns fragments del llibre, els jutjats de Barcelona i, més tard, l’Audiència de Barcelona, no van admetre la querella.

El col·loqui serà divendres 24 de maig a les 20 hores del vespre a la Sala d’Actes Sindical, al Carrer Nord 11-13 del Vendrell.

Esteu tots o totes convidades. També us demanem tant l´adhesió individual com col·lectives de les diferents ens de la CGT, Federacions Comarcals, Locals, Federacions Sectorials, Sindicats, Seccions Sindicals, etc... al següent enllaç

Més informació:

http://29jcontraelfeixisme.blogspot.com.es/

cartell xerrada sobre immigració, xenofòbiai ultradreta amb xavier rius al vendrell 24 de maig 2013