CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrada sobre “Anarquisme i alliberament nacional” a Granollers

Diumenge, 28 agost, 2011

El proper dissabte 10 de setembre a les 19 hores al Restaurant Llibreria Anònims tindrà lloc una xerrada-debat sobre la qüestió nacional des d’una postura ant-autoritària i llibertària, a càrrec de Gerard Jacas i Quevedo.

En motiu del proper Onze de Setembre el grup anarquista Assemblea Llibertària del Vallès Oriental ha volgut aportar al actual debat entorn la qüestió nacional i independentista una visió anarquista de la mateixa. És per això que, per tal de fomentar-ne el debat crític, els llibertaris han organitzat una xerrada-debat el proper dissabte 10 de setembre a les 19.00h al Restaurant Llibreria Anònims (C/ Miquel Ricomà, 57 GRANOLLERS).

L’acte comptarà amb la presència de Gerard Jacas, membre de l’Ateneu Enciclopèdic Popular (Ateneu barcelonès que agrupa un dels arxius documentals anti-autoritaris i d’esquerres més importants de Catalunya) i ex-militant de la FACC (Federació Anarco-Comunista Catalana).

Per altra banda la conferència estarà a càrrec també, tot i no aparèixer citat al cartell, de Josep Quevedo, membre del grup d’afinitat "Ramón Vila Capdevila, Macelí Massana i Ramón Casals alies Ramonet Chic" així com cofundador del Centre d’Estudis Josep Ester Borrás (ubicat a Berga).

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental convida a tothom a assistir a la conferència i a participar del posterior debat per tal d’enriquir-lo.

Grup de Premsa i Comunicació,
Assemblea Llibertària del Vallès Oriental.

www.assllivo.blogspot.com

Attached documents