CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Xerrades sobre anarquisme social organitzat i mobilitzacions al Brasil, el 26 de novembre a Barcelona i el 28 de novembre a Granollers

Dissabte, 23 novembre, 2013

Xerrada 26N Barcelona

El passat mes de Juliol un món atònit va observar com una petita protesta per la pujada de preus als passatges del transport públic derivava en un esclat social a totes les principals ciutats del Brasil.

Els dies 26 i 28 de Novembre Victor Khaled*, company anarquista amb una àmplia trajectòria militant al moviment de protesta tarifària que va provocar aquest aixecament ens parlarà sobre el moviment llibertari, l’aixecament i l’evolució futura del Brasil.

Creiem que és una bona oportunitat per escoltar i preguntar per altres experiències al company que ens visita. Hi ha dues oportunitats per aprofitar aquesta visita, una a Barcelona i una altra a Granollers.

- BARCELONA:

Dimarts 26 de Novembre, a les 18:30h a la Casa de la Soli, Carrer Vistalegre 15. Metro Sant Antoni L2.

- GRANOLLERS:

Dijous 28 de Novembre, a les 18:30h a Anònims , Carrer Miquel Ricomà 57, Granoller.

* Victor viu a Florianópolis (Santa Catarina, Brasil) i és un militant del Movimento Passe Livre (MPL) i del Coletivo Anarquista Bandeira Negra de Santa Catarina, organització membre de la Coordenação Anarquista Brasilera (CAB). Actualment es troba de gira per Europa establint contactes amb els militants i organitzacions anarquistes i parlant sobre el moment polític a Brasil, per les recents protestes del Moviment Passe Livre, i també sobre l’anarquisme brasiler i la seva experiència organitzacional i la fundació de la CAB.

Organitza: Procés Embat

http://procesembat.wordpress.com/2013/11/18/visita_xerrada-anarquisme-social-organitzat-i-movilitzacions-a-brasil/

Col·laboren: Casa de la Solidaritat, CGT, CNT-AIT, Sants UniLliure, Assemblea Llibertària Vallès Oriental i Anònims.

>>> Cartells de les xerrades en documents adjunts