CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

XI Jornades Llibertàries CGT-València: Del 10 al 18 de desembre 2009.

Dilluns, 9 novembre, 2009

jpg_CARTELxijor_copiapk.jpg

"Créixer en llibertat". Del 10 al 18 de desembre 2009. Exposició “Pedagogies llibertàries. Les cultures de la llibertat en l’anarquisme ibèric”. Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, València (Blasco Ibáñez, 21.

Dijous 10 desembre:

12h: Presentació de les Jornades i de l'Exposició a cárrec de Rafael Fenoy (Secretari General Federació Ensenyament CGT), Emili Cortavitarte (Federació Ensenyament CGT-Catalunya), José Antonio Picón (Fundació Ferrer i Guàrdia de València) i Miguel Ángel Morcillo (FL CGT-València)

19h: Xerrada-debat "Les pedagogies llibertàries: el seu passat i la seua actualitat" amb Rafael Fenoy (Federació Ensenyament CGT) i Emili Cortavitarte (Federació Ensenyament CGT-Catalunya)

Divendres 11 desembre:

19h: Col·loqui "La figura de Francesc Ferrer i Guàrdia i la setmana tràgica de Barcelona" amb Dolors Marín (Historiadora i autora del llibre "La setmana tràgica"), Jacinto Ceacero (Secretari General CGT) i Maxi Roldán (Fundació Ferrer i Guàrdia de València)

Dilluns 14 desembre:

19h: Xerrada-debat "La influència de Ferrer i Guàrdia en les experiències educatives llibertàries d’ahir i de hui al País Valencià i el món" amb Jordi Martínez (Psicoterapeuta Es.Te.R), Imma Serrano (Coordinadora Els Donyets) i Javier Navarro (Professor Història UV)

Dimarts 15 desembre:

19h: Xerrada-debat "La lluita contra el Pla Bolonya" amb Anna (Estudiant Fac. Història UV), Esther (Estudiant Fac. Sociologia UV), Guillermo de la Tuya Martínez (Estudiant Fac. Filosofia i lletres UA) i Manolo Rodríguez (Professor Sociologia UV)

Dimecres 16 desembre:

19h: Xerrada "La irracionalitat de la religió a les escoles" amb Félix García Moriyón (Professor Filosofia en Secundària)

Dijous 17 desembre:

19h: Xerrada: "L'Escola Moderna, una educació lliure per a garantir el futur" amb Carmen Agulló (Professora Filosofia i Ciéncies de l’Educació UV). Projecció del documental "Francesc Ferrer i Guàrdia. Una vida per la llibertat" d’Agustí Corominas, cortesia de la Fundació Ferrer i Guàrdia de Barcelona

Divendres 18 desembre:

21h: Festa de clausura amb música, beguda i bon ambient en el local de CGT (Avinguda del Cid, 154)

www.cgtvalencia.org/2009/11/xi-jornades-llibertaries-cgt-valencia.html