CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

XIII Marxa-Homenatge als Maquis, 24 i 25 de juliol

Dimarts, 20 juliol, 2010

Cartell XIII Marxa maquis

Seguim els passos dels maquis

De Mas Tartàs (Palau de Cerdanya) a Pedret (Berga), caminada d’uns 74 km

24 i 25 de juliol

- Divendres 23 de juliol a les 19 h punt de trobada a l’estació de la Renfe de Puigcerdà, sopar a Puigcerdà i a les 21 h sortida amb vehicles cap a Mas Tartàs on es farà nit.

- Dissabte 24 de juliol (48 km), sortida de Mas Tartàs a les 6 h.:
Mas Tartàs-Coll Mercer— Collada de Tosses— Coll de la Creueta— Clot del Moro— la Pobla de Lillet— Mare de Déu de Falgars— Acampada a Sant Romà de la Clusa (possibilitat d’allotjament al refugi).

- Diumenge 25 de juliol (26 km), sortida a les 6 h.:
Sant Romà de la Clusa-Castell de l’Areny— Vilada— Canals de Sant Miquel— Pedret on s’arribarà cap al migdia i on hi haurà un dinar popular. Possibilitat d’incorporar-se a Vilada diumenge a les 8 h. per fer només el darrer tram.

Més informació:

Cal portar, com a mínim, l’esmorzar i el dinar de dissabte i l’esmorzar de diumenge. Possibilitat de sopar i dormir al refugi de Sant Romà de la Clusa (confirmar amb antelació).

Possibilitat d’incorporar-se o abandonar la marxa a qualsevol punt amb connexió viària. (consulteu més informació sobre els horaris i els llocs per on passarà la marxa a www.berguedallibertari.org). Existència d’un cotxe escombra. La marxa serà comentada amb informacions relatives als maquis.

Imprescindible bona forma física i confirmar l’assistència amb antelació a cejeb@cejeb.org o als telèfons de contacte.

Contacte:

www.berguedallibertari.org

cejeb@cejeb.org

652 943 214 Andreu