CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Zapatero, vol quadrar el cercle: reduirà el cost de l’acomiadament sense retallar drets

Dijous, 10 juny, 2010

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat que avui l'objectiu de la reforma laboral que s'aprovarà el pròxim dia 16 de juny és "reduir l'esforç i el cost de l'acomiadament|comiat sense que els treballadors perdin drets", així com fer un canvi clar en la "flexibilitat interna de l'empresa" pel que fa a "la jornada, a les condicions de treball i a la regulació salarial als convenis". Rajoy: "Al PP, si se'ns crida, estarem disposats a pactar la reforma laboral".

En una compareixença davant els mitjans de comunicació després de reunir-se amb el primer ministre italià, Silvio Berlusconi, Zapatero ha assegurar que serà una reforma "substancial" per al mercat laboral espanyol i confia que compti amb un "ampli suport" en el Parlament.

En aquest sentit, va insistir que no és una reforma "per a dos anys, ni per a sis o vuit anys", sinó "per a molt de temps".

"Volem anar a un model en que la contractació indefinida sigui la norma que cada vegada s'imposi més en la nova etapa davant la contractació temporal", va explicar.

>>> Article extret de El Economista.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció