CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

A l’Estat espanyol es volen carregar el ferrocarril

Dimarts, 2 octubre, 2012

D'UNA BANDA RENFE ESTÀ DONANT ELS PASSOS PER A AJUDAR A LES EMPRESES PRIVADES QUE PUGUIN COMPETIR AMB RENFE

Quant a viatgers el President de Renfe, ha declarat que la companyia que presideix disposa de 26 trens d'Alta Velocitat pràcticament nous i sense utilitzar per a llogar als operadors privats que entrin en el mercat a partir d'agost del 2013. Amb aquest lloguer pretén facilitar l'accés a la liberalització als operadors privats que ho desitgin sense necessitat que hàgin de realitzar una gran inversió en compra de flota que sí haguessin de fer valdria mil milions d'euros.

Quant al que concerneix a mercaderies, el President obre la porta a inversors estrangers, per a això crearà una societat de lloguer, amb l'objectiu que aquests puguin entrar en el mercat sense les altes inversions en compra de material, en aquest sentit no descarta l'entrada d'un operador estranger (Deutsche Bank).

Al mateix temps parla de la necessitat d'un “procés voluntari de regulació d'ocupació” davant l'excés “de personal a Renfe i amb una edat mitja elevada”.

PER ALTRA BANDA ADIF ANUNCIA LA SEGREGACIÓ EN DUES EMPRESES

Una en la qual estarien la Fibra Òptica i les línies d'alta velocitat rendibles amatent per a la seva privatització i l'altra la dolenta en la que estaríem la totalitat dels treballadors, sotmesa a tancament de línies que considerin no rendibles, en el PITVI la ministra preveu eliminar 70 rutes de ferrocarril de mitjana i llarga distància i substituir-les per línies d'autocar, pel que els llocs de treball a Adif també tenen els dies comptats.

COM ES POT EXPLICAR QUE UNA EMPRESA ADQUIREIXI MIL MILIONS D'EUROS EN TRENS QUE NO UTILITZA I QUE NO S'HAGIN EXIGIT RESPONSABILITATS A NINGÚ?

COM EMPRESES QUE HAN DE COMPLIR LES MATEIXES LLEIS EUROPEES QUE NOSALTRES (SNCF O DB) ESTAN ENFORTINT LES SEVES EMPRESES, CIRCULANT AMB MATERIAL AMB MÉS DE 30 ANYS PERÒ MAGNIFICAMENT MANTINGUT PER LES SEVES DIVISIONS INDUSTRIALS, AMPLIANT ELS SEUS MERCATS AIXÍ COM LES SEVES PLANTILLES “PER A AFRONTAR LA CRISI”?.

ESTÀ CLAR QUE EL QUE ENS INTENTEN VENDRE AQUÍ ÉS TOT UNA MENTIDA PER A JUSTIFICAR EL SEU DESMANTELLAMENT

TOTS A LA VAGA EL 31 D'OCTUBRE

DEFENSA ELS TEUS DRETS!

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció