CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ampliació de les aturades en venda de bitllets, Informació i atenció al client a

Dimecres, 30 abril, 2008

S'ÀMPLIA AL 30 D'ABRIL i 4 DE MAIG LES VAGUES EN ESTACIONS DE VIATGERS ADIF

El personal de venda, informació i atenció al client de la Direcció executiva d'Estacions d' ADIF, està cridat a la vaga en tota la Xarxa avui 30 d'abril i el 4 de maig, a més del divendres 2 de maig, al seguir sense atendre's les reivindicacions del col·lectiu després de la ratificació de l'I Conveni Col·lectiu de ADIF signat per l'Empresa, CCOO, UGT, SCF i SF.

El passat mes de desembre de 2007, CGT desconvocava les aturades previstes per a facilitar les negociacions del I Conveni Col·lectiu de ADIF.

En aquestes negociacions no s'han plasmat les reivindicacions d'aquest col·lectiu, motiu pel qual s'han reprès les mobilitzacions.

Les aturades es vénen desenvolupant tots els divendres entre les 20 les 23 hores de forma indefinida, i amb un suport majoritari del personal cridat a les aturades.

Aquestes aturades poden variar i fins i tot augmentar els dies i períodes en funció de les circumstàncies. Aquesta situació i la negativa de l'empresa a atendre les seves justes reivindicacions ha propiciat que avui 30 d'abril i el 4 de maig el personal d'Estacions de Viatgers estiguin cridats a exercir el seu dret a la vaga.

Les causes que motiven la convocatòria són les següents:

1.- Falta de personal i progressiva reducció i privatització de llocs de treball, que incideixen negativament en la qualitat del servei a l'usuari del ferrocarril. Paralització de les privatitzacions i la recuperació per part de ADIF d'aquestes càrregues de treball.

2.- Millora de les condicions actuals de treball, seguretat i salut, valoració del treball a torns i del treball en diumenges i festius, a més, incloure el menyscapte de diners per al personal que manegi fons.

Des de CGT hem intentat en nombroses ocasions solucionar tota aquesta problemàtica, intentant arribar a acords cridant a la negociació, per a entre tots, solucionar aquest conflicte que duu camí d'enquistar-se, trobant-nos amb la negativa constant de ADIF més interessada en “el seu compte de resultats” que a millorar l'atenció a l'usuari del ferrocarril i les condicions de treball

CGT lamenta haver hagut d'arribar a la necessitat de convocar de nous aturs i demanem la comprensió dels usuaris del ferrocarril ja que un dels objectius fonamentals d'aquestes mobilitzacions és assolir un servei públic ferroviari de qualitat i una atenció optima a l'usuari.

SECCIÓ SINDICAL SINDICAT FEDERAL FERROVIARI -CGT

Attached documents