CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Caminem cap a la vaga de lloguers

Diumenge, 29 març, 2020

suspensionalquileres_1.png

Fa tot just deu dies, vam treure el comunicat on el SP de la CGT Catalunya demanava la suspensió del pagament dels lloguers i les hipoteques per aquelles persones que la crisi generada pel coronavirus havia deixat sense ingressos suficients.

Fa tot just una setmana que des del moviment per l’habitatge i des de la coordinadora per un Pla De Xoc Social s’està demanant el mateix. I de moment no hem obtingut resposta alguna, ni per part del govern català ni de l’espanyol.

Els ERES i ERTOS s’han anat repetint fins el punt que en poc més d’una setmana unes 500.000 persones han anat a l’atur.

Si la situació de l’habitatge ja era complicada abans, imagineu ara, que molta gent a reduït els seus ingressos dràsticament i de forma immediata.

És per això que en coordinació amb el Sindicat de Llogateres de Catalunya, entre molts altres col·lectius i organitzacions, posem en marxa la campanya per la coordinació dels impagaments totals o parcials del lloguer, altrament dita VAGA de LLOGUERS, per aquest abril de l’any 2020.

Amb l’objectiu de pressionar al govern perquè decreti una suspensió dels pagaments, com han fet a altres països arrel de la crisi sanitària, i també amb l’objectiu de protegir les persones que decideixin o es vegin abocades a prendre aquesta mesura.

I més ara que s’ha constituït el lobby de propietaris d’habitatges en lloguer (ASVAL), amb en Joan Clos com a president. El seu objectiu es mantenir els privilegis fiscals, judicials, i els actuals preus davant les demandes creixents de les organitzacions de llogateres.

Us adjuntem un protocol d’actuació i informació, així com una carta model per a enviar a la propietat. Totes dues en català i castellà. Qualsevol dubte o informació que necessiteu, no dubteu en adreçar-vos a la secretaria d’acció social.

Una fraternal abraçada en aquests dies convulsos.
Salut i resistència.

Secretaria d'acció social - Comitè confederal
Mòbil 634692297 watsapp/telegram/signal
accio.social@cgtcatalunya.cat

Carta vaga de lloguers. Acció Social. Català

Protocol CGT vaga de lloguers. Català

Protocolo CGT huelga alquileres

Document de notificació de l'impagament del lloguer

Documento notificación impago alquiler

img_20200328_231353.jpg

img_20200328_231349.jpg

img_20200328_231356.jpg

img_20200328_231359.jpg

suspensionalquileres_1.png

Attached documents