CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Hospital de Viladecans valora els acords del Parlament sobre el futur de l’Hospital

Divendres, 13 setembre, 2013

NO ANEM A DEIXAR DE PEDALEJAR!

Avui a la comissió de salut del Parlament de Catalunya s'han aprovat els següents acords sobre el futur de l'Hospital de Viladecans:

1. - Mantenir el Projecte d'ampliació de l'any 2008.

2. - La no reducció a l'estatus d'Hospital Lleuger.

3. - Informació als Ajuntaments i Junta de Personal dels plans de futur i garantir la seva participació en la definició i plans de futur.

El partit d'ERC va convidar a membres de la junta de personal per assistir a la negociació.

Adjuntem enllaços de totes mocions parlamentàries aportades pels partits ERC, ICV, PP, PSOE (punts 15,16,17,18).

http://www.parlament.cat/web/actualitat/ordre-dia?p_od0=48010006

Malgrat no ser vinculants, valorem positivament aquests acords. Per això hem de seguir mobilitzant i no deixar de pedalejar per mantenir-nos vius. Així, us convoquem a la manifestació que realitzarem la Plataforma en Defensa de l'Hospital de Viladecans el proper 30 d'octubre. Aviat prepararem el cartell de convocatòria. La manifestació ha de ser massiva i participativa. Unió i força més que mai companys!

2. - El passat 6 de setembre, vam estar participant activament en la volta ciclista a Espanya, amb final d'etapa a Castelldefels (companys, una imatge val més que mil paraules).

3. - Adjuntem també una entrevista de la revista L'Eramprunyà Gavanenc, a Eliana López - Delegada de CGT i presidenta de la JP.

4. - Els companys Tècnics d'Ambulàncies, segueixen en lluita després de quatre dies de vaga. Porten molts dies al carrer reivincando més ambulàncies i sous dignes. Seguirem atents i participant activament per unes reivindicacions socials i laborals justes.

5. - Diumenge farem un desplegament de pancartes DEFENSEMHV a les portes de la Festa de la Rosa del PSC, a Gavà. Aquesta serà una nova acció en defensa del futur del nostre Hospital.

LES LLUITES QUE PERDEN SÓN LES QUE S'ABANDONEN!

CGT HOSPITAL VILADECANS

Més informació:

- WEB CGT HOSPITAL VILADECANS

- FACEBOOK CGT HOSPITAL VILADECANS

Attached documents