CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT i SF convoquen manifestació estatal el 30 de novembre a Madrid en defensa del ferrocarril públic

Dimarts, 12 novembre, 2013

30 DE NOVEMBRE: MANIFESTACIÓ ESTATAL EN DEFENSA DEL FERROCARRIL PÚBLIC

La manifestació sortirà a les 12h de Chamartín i finalitzarà davant del Ministeri de Foment.

En el calendari de mobilitzacions en defensa del ferrocarril públic, de les condicions laborals en el sector i del futur de les nostres ocupacions, que estem portant a terme conjuntament CGT i SF, s'havia acordat una manifestació estatal, prevista al principi per al pròxim 23 de novembre.

Per a CGT, la defensa del ferrocarril públic no és una lluita exclusiva dels treballadors i treballadores ferroviaris; és una batalla en la qual han de prendre part activa tots els sectors de la societat, ja que és el servei públic el que es defensa. En aquest sentit, sempre hem dut al conjunt de la societat els nostres plantejaments, i no és la primera vegada que ens mobilitzem conjuntament amb usuaris i col·lectius socials contra la fragmentació i la privatització, en defensa d'un servei públic i segur, accessible, mediambientalment sostenible, d'un ferrocarril de totes i per a totes.

Dintre de les empreses públiques ferroviàries no ens hem cansat de cridar a la unitat d'acció, a la participació de tots els Sindicats, en un exercici coherent de la responsabilitat de totes i de cadascuna de les organitzacions que haurien d'estar defensant els interessos dels treballadors i treballadores del ferrocarril, particularment davant una situació tan crítica com l'actual. No solament ens hem trobat amb la més absoluta falta de resposta, sinó que ni tan sols es dignen informar als treballadors de les reunions que estan mantenint amb el Ministeri. I a sobre, des de la Cimera Social UGT i CCOO han decidit boicotejar la Manifestació, fent coincidir-la amb una altra en data i hora, en un clar intent de distorsionar i crear confusió.

Ja que entenem que el fonamental és que tant els treballadors i treballadores ferroviàries, com la societat amatent a defensar el seu ferrocarril, puguin manifestar públicament la seva oposició al desmantellament i la privatització del que és de totes, hem acordat posposar la Manifestació al 30 de novembre. D'aquesta manera, a més d'evitar una polèmica que no té sentit, donem una nova oportunitat a qui haurien d'estar donant la cara en lloc de caminar amagant-se, buscant excuses increïbles i tractant de desmovilizar, perquè puguin participar en la Manifestació estatal i començar a mobilitzar-se en defensa del ferrocarril públic i el futur de l'ocupació.

CGT NO ES RENDEIX! SEGUIREM LLUITANT PER UN FERROCARRIL PÚBLIC i SOCIAL

Sector Federal Ferroviari de la CGT

http://www.sff-cgt.org

>>> En documents adjunts últims comunicats SFF-CGT.

Attached documents