CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració davant de la Ciutat de la Justícia per donar suport a la companya Eva.

Dissabte, 2 juny, 2012

Notificació de citació judicial per a la companya Eva, afiliada al sindicat d'administració pública de la CGT de Barcelona, per diligències sobre la jornada de Vaga General del 29M.


La Jutgessa del Jutjat d'Instrucció núm. 28 ha notificat a la nostra companya Eva que ha de comparèixer dilluns dia 11, en qualitat de denunciada. Aquesta citació forma part del mateix expedient de Laura sobre els fets a la Borsa de Barcelona el passat 29M.

Us convoquem a una concentració davant de la Ciutat de la Justícia per donar suport a la nostra companya mentre se celebra la seva declaració. Hem de continuar visibilitzant que a la CGT si ens toquen a un/una, ens toquen a tots i totes.

No hem de baixar la guàrdia i hem de continuar mobilitzant massiva i intensament davant aquest nou atac a la nostra organització per part del Conseller Puig i de Manel Prat, director general dels Mossos d'Esquadra.

Us recordem que el dissabte 16 de juny està convocada una manifestació estatal contra la repressió, les retallades socials i la reforma laboral.


PROU REPRESSIÓ

PUIG DIMISSIÓ

Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CGT.

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció