CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es reprèn la conflictivitat als Serveis Logístics d’ADIF

Dissabte, 15 desembre, 2012

És possible que algú es pregunti com és possible que després d'haver-se arribat a un preacord de Conveni Col·lectiu, que en teoria hauria de posar fi a la conflictivitat existent a ADIF, es mantinguin arguments, per part de la representació dels treballadors i per tant dels propis treballadors, per a reiniciar la confrontació laboral en l'àmbit de les Terminals.

Lamentablement aquests arguments romanen vius; per a CGT és motiu suficient per a tornar a reprendre la nau del descontentament dintre de l'àrea d'activitat de Serveis Logístics. És de sobres sabut que CGT va iniciar una lluita per aconseguir el manteniment dels drets dels treballadors de SS. LL. i la continuïtat dels centres logístics, basat en aquestes premisses:

- Traspassos a Circulació de tot el personal responsable de circulació que realitza activitats 100% en la gestió de la Infraestructura abans del 30 de juny de 2012. Estem al desembre, han passat 6 mesos des d'aquesta data, i amb excuses per part de l'empresa de falta d'enteniment entre Direccions, segueixen incomplint l'acord.

- Convocatòries de Mobilitat per a tot el personal de la Direcció. Des del 15 de gener que es van comprometre a promoure convocatòries de mobilitat, estem a desembre de 2012, no s'han abordat encara les citades convocatòries per al personal operatiu.

- Paralització de l'adjudicació de gestió de dependències a les empreses privades fins que no s'acabés el procés de transvasaments i internalització de les càrregues de treball. Lluny de complir amb aquest compromís, se segueixen sumant les dependències que estan passant a mans privades, es perden focalitzacions, fins i tot es paralitzen vehicles de maniobres.

A tot això cal sumar-li l'acorralament incessant al que sotmeten als treballadors d'aquest col·lectiu en matèries laborals i retributives. Ens tenen entretinguts en taules o pseudo‐reunions de treball, lliurant la informació a compte gotes, espantant al personal amb tancament de dependències i declarant personal excedentari; mentrestant el tren de la privatització de Serveis Logístics segueix el seu pas ferm amb els directius com conductors.

A la CGT, cada dia més, creiem que no està en els plans de l'empresa la idea de donar solucions satisfactòries als interessos dels treballadors de SS.LL.; creiem que el pitjor està per arribar i no anem a romandre impasivos davant aquest atropellament incessant. Per això hem interposat una Comissió de Conflictes anunciant la més que imminent conflictivitat a SS.LL.

ARA O MAI, MOU-TE I AFiLIA'T A CGT!

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

Attached documents