CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Gearbox: Paralitzada gairebé per complet la fàbrica de caixes del canvi de Seat

Dijous, 21 gener, 2010

El col·lectiu d'indirectes de Gearbox del Prat inicia la mobilització com resposta als tres primers acomiadaments anunciats per la Direcció. Les mobilitzacions s'han iniciat després de l'assemblea celebrada en el taller en el torn de matí del 21 de gener. Gran nombre de treballadors directes s'han sumat a la mobilització parant gairebé per complet la producció.

L'empresa Gearbox del Prat, amb 1.200, pertanyent al Grup Seat, fabrica caixes de canvi per a la pròpia Seat i tot el grup Volskwagen. En els últims anys s'ha caracteritzat per un alt volum de producció i pels seus alts beneficis econòmics, que acompanyat de la concessió de subvencions i ajudes públiques ha fet de Gearbox del Prat una de les empreses més rendibles del grup Volswagen.

Aquests acomiadaments entren dintre del pla de reducció de plantilla engegat pel president de Seat James Muir. Ara com ara s'han realitzat 3 acomiadaments: 1 tècnic administratiu, 1 de manteniment i 1 PEC (personal extraconveni). L'aturada iniciada en el torn de matí tenia continuïtat en el torn de tarda amb un important suport per part de tota la plantilla que entén com injusts i indiscriminats l'execució dels acomiadaments.

Secció Sindical CGT Gearbox

>>> Adjuntem fulla informativa que hem repartit per la fàbrica.

Attached documents