CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ha mort l’anarquista alemany Horst Stowasser

Dimarts, 1 setembre, 2009

El dissabte 29 d'Agost de 2009 va morir a l'edat de 58 anys el nostre company Horst Stowasser, militant llibertari alemany amb el que manteniem una cordial relació.

Horst ha estat actiu des de la seva joventut en el moviment anarquista i va ser un dels autors més prolífics del moviment anarquista alemany. Ha despertat interès especialment entre els joves interessats en l'anarquisme. Animador entre altres coses del Projecte A i el Projecte Eilhardshof, vinculat a la FAU, incansable agitador de l'escena local de la ciutat de Neustadt on residia,... mostrava, en el millor estil de la tradició escrita, la història, el treball i les aspiracions dels diferents corrents dintre de l'anarquisme.

Horst Stowasser era més que un autor d'èxit. Ha publicat periòdics anarquistes i revistes, i va ser en gran mesura un propagandista en el millor sentit de la vida comú i el treball.

Amb el moviment anarquista de l'estat espanyol, com amb el de la resta del món, estava en contacte constant. La mort Horst Stowasser suposa una pèrdua important pel moviment llibertari internacional.

Que la terra et sigui lleu company.

Des de la CGT el nostre record, i el nostre condol a familiars i amics.

Per a més informació sobre el seu activisme, aneu als webs:

- Entrevista a l’activista anarquista alemany Horst Stowasser, impulsor del Projecte A, publicada al núm. 99 de la revista Catalunya:

www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article2131

- Entrevista publicada a alasbarricadas.org:

www.alasbarricadas.org/noticias/?q=node/8246

- Horst Stowasser a Vikipedia:

de.wikipedia.org/wiki/Horst_Stowasser