CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

II Marxa contra l’atur a Catalunya: del 4 al 9 d’octubre, amb inici a l’Hospitalet i final a Barcelona

Divendres, 1 octubre, 2010

Cartell II Marxa contra l'Atur

Benvolguts companys i companyes del metall de Catalunya. I com informació, a la resta de companys i companyes de la CGT.

Des de la FEMEC-CGT us informem sobre la IIª Marxa contra l’atur a Catalunya. En la Plenària de la FEMEC del passat 13 de setembre es va aprovar donar suport i participar en la IIª Marxa contra l'atur a Catalunya. Encara que la CGT a nivell confederal de Catalunya va valorar no participar, la realitat que hem comprovat és que en diversos sindicats del metall, afiliats/des de la CGT, estan participant en aquesta Marxa.

Per això, per a donar cobertura i suport a aquests companys i sindicats, la Federació Metal·lúrgica de la CGT de Catalunya (FEMEC-CGT) participarà en aquesta Marxa.

Des del Congrés de Màlaga es va acordar promoure l'autoorganització dels desocupats per a defensar les alternatives que autònomament plantegin a la societat, la gent més afectada per les urpades de la crisi capitalista que vivim.

Aquesta Marxa comença el dia 4 d'octubre a les 9 del matí a L'Hospitalet i transcorrerà fins al dia 9 per tota la zona metropolitana i comarques properes. Conclourà el dissabte dia 9 d'octubre en la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Us adjuntem el cartell amb el mapa del recorregut perquè pugueu aportar el vostre suport a aquesta Marxa de desocupats.

La primera Marxa es va realitzar el 1995 i va ser una iniciativa de la CGT de Catalunya. Encara que al principi marxàvem un centenar de persones, al final més de 10.000 persones protagonitzem una manifestació final fins a la Plaça Sant Jaume.

La situació actual és, si cap, molt més preocupant sobre una sortida d'aquesta crisi que el 1995. Però encara més perillosa per a la part de la societat més castigada per la precarietat que significa l'atur. Per això els companys/es mereixen el màxim suport i solidaritat de qui tenim treball i salari actualment.

En la CGT diem que la Vaga General del 29-S no és el final de res, si no el principi d'una lluita contra el Capital. Aquesta Marxa és una altra més de les lluites en les quals podem enfrontar-nos al sistema. Us animem a unir-vos a la Marxa o almenys a les etapes que pugueu.

Una salutació llibertària i fraternal.

FEMEC-CGT

>>> Tota la informació sobre la II Marxa contra l'Atur a: http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com

>>> Sortida el dilluns 4 d'octubre a la plaça de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i arribada a la plaça de Sant Jaume de Barcelona el dissabte 9 d'octubre a les 13 h. aproximadament.

>>> En documents adjunts, cartell de la II Marxa i programa i itinerari dels diferents dies, resum de les etapes i fitxa d'inscripció.

Attached documents