CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La raó d’un perquè

Dijous, 21 juliol, 2011

La manca d’informació i transparència per part del CUP (Comitè Unitari de Personal) i la inflexibilitat “suposada” per part del govern municipal va provocar un constant malestar entre la plantilla de treballadors municipals. Aquest descontent va desembocar en diferents trobades per analitzar la situació i reflexionar sobre les accions que es podien prendre. Com a conseqüencia immediata de les reunions, a l’abril del 2011 es va crear un bloc, Belluguem-nos, en el que ens presentàvem als companys i companyes sota el títol La raó d’un perquè. Proposàvem una acurada enquesta en la què els demanàvem la opinió de com voldrien que fos el CUP i quines eren les principals inquietuds que es tenien.

Els resultats no van decebre; es volia un CUP comunicador, participatiu, treballador, proper i transparent.

http://belluguemnos.blogspot.com/2011/05/gggg.html

Tal i com els dèiem en la presentació, els resultats d’aquesta enquesta ens havien de servir per fixar el pla d’acció per poder presentar una candidatura al CUP amb el recolzament de la CGT.

El segon pas va ser presentar davant del Departament de Treball de la Generalitat la constitució de la Secció sindical de la CGT a l’Ajuntament de Sant Celoni el 18 de maig.


http://belluguemnos.blogspot.com/2011/05/proces-electoral.html

Obert el procés electoral i desprès de presentar llistes als tres col·legis; funcionaris, laborals tècnics i administratius, i laborals especialistes i no qualificats, al llarg del període de propaganda mitjançant correus electrònics corporatius, personalment a cadascun dels edificis municipals i en els diferents taulells d’anuncis, presentàvem als companys i companyes:
una declaració d’intencions

http://belluguemnos.blogspot.com/2011/06/caminem-junts-per-construir-les-linees.html

els candidats a cadascun del col·legis

http://belluguemnos.blogspot.com/2011/06/qui-som.html

i en el que creiem, què volíem fer i com ho volem fer

http://belluguemnos.blogspot.com/2011/06/qui-som.html

Finalment el dimarts dia 21 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Celoni, els treballadors i treballadores de l’Ajuntament van escollir els seus representants.

Amb una participació del 68% del cens, les meses dels tres col·legis (funcionaris, laborals tècnics i administratius, i laborals especialistes i no qualificats) els treballadors de l’Ajuntament es van decantar per les llistes avalades per la CGT - “Belluguem-nos”.

Dels catorze membres que representaran als treballadors i treballadores els propers quatre anys, deu han sortit elegits de les llistes de Confederació general de treballadors (CGT)- “Belluguem-nos”-, tres de la Unió general de treballadors (UGT) i un el Sindicat de funcionaris de policia (SFP).

http://belluguemnos.blogspot.com/2011/06/agraiment-i-resultat-de-les-eleccions.html

Realitzada una primera valoració, felicitem a tots els treballadors i treballadores de les candidatures presentades per CGT-“Belluguem-nos” per la feina ben feta, l’excel·lent resultat obtingut tot recordant-los que hem assumit una gran responsabilitat i que no podem perdre de vista els compromisos assumits, que han de ser dogma de fe i que si no s’aconsegueixen els objectius fixats que no sigui per falta de dedicació, transparència, honradesa i sentit de justícia social. I agraïm la confiança que ens han dipositat els companys i companyes de l’Ajuntament i als companys de La Llagosta, l’Àlvaro, i Mollet en José Luís, en l’acompanyament que ens han donat en tot moment.

Secció sindical de la CGT a l'Ajuntament de Sant Celoni

Més informació: CGT guanya per majoria absoluta les eleccions sindicals a l’Ajuntament de Sant Celoni