CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Lluitar per un futur millor

Dilluns, 16 novembre, 2020

Dimecres passat, reunits en assemblea, els treballadors i treballadores de Novartis decidim dir prou, estem cansats que ens menteixin, que intentin enfrontar-nos els uns contra els altres, i que ens intentin convèncer, només de paraula, que tenim garantit el nostre futur laboral, malgrat que tot indiqui el contrari.

La transparència i l’honestedat fa temps que van morir en aquesta empresa, i és per això que ja no podem creure’ns res del que ens expliquen. Des de la CGT ho tenim clar, no ens detindrem fins a tenir un acord, per escrit, on es garanteixin els nostres llocs de treball, els nostres salaris i totes i cadascuna de les condicions socials i laborals que tants anys ens han costat aconseguir.

És per això que exigim a la direcció global de Novartis que s’asseguin en una taula de negociació, perquè des de la CGT no tolerarem que la seva avarícia destrueixi el nostre futur, ni el dels nostres companys. El nostre objectiu és molt clar:

- Necessitem el pla de producció de Siegfried Hòlding per a la planta de Barberà del Vallés per als pròxims 8 anys.

- Necessitem un acord legal on Novartis garanteixi que, en cas de voler traslladar la producció dels seus productes a una altra planta, ho faci de manera esglaonada amb l’arribada de nous productes.

- Que Novartis, tal com va assegurar als membres del Comitè d’Empresa, no sostregui ni una sola màquina, ni equip, de la planta de Barberà del Vallés.

- Un acord de garantia d’ocupació a llarg termini (un llarg termini real, no com el que anuncien en els mitjans de comunicació, que bé poden ser de sis mesos) on tots i cadascun dels treballadors i treballadores de Novartis puguin estar tranquils perquè el seu lloc de treball estigui garantit.

No dubteu ni per un instant que des de la direcció de l’empresa faran tot el possible per rebentar aquest moviment que entre tots hem començat. No sabem quines eines ni quins aliats utilitzaran per a acoquinar-nos i sotmetre’ns, però recordeu que únicament la unió i la lluita de tots i cadascun de nosaltres és el que pot garantir el nostre futur.

Dilluns que ve, 16 de novembre del 2020, tots els membres del Comitè d’empresa han estat convocats per a estudiar quines accions reivindicatives durem a terme.

Es va sol·licitar a la representació de l’empresa un espai per dimecres que ve, 18 de novembre, on poder realitzar una assemblea informativa per a poder coordinar-nos. Però sembla que, com nascut del no-res, s’ha programat un "Townhall" pel mateix dia. Addicionalment l’empresa tira de l’Estatut dels treballadors per a intentar negar-nos la cessió d’aquest espai. Però això no fa més que insuflar el nostre esperit d’energia combativa: Si no disposem d’un espai dins de l’empresa per a poder realitzar assemblees, disposarem d’ell a les portes d’aquesta, perquè res ni ningú podrà aturar-nos!

LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ!

UNEIX-TE A LA RESISTÈNCIA!

Document Adjunt: comunicado_cgt_15_de_noviembre

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció