CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Manifestació a Madrid el 27 de novembre en defensa d’un ferrocarril públic, social i segur

Diumenge, 21 novembre, 2010

Cartell 27-N Madrid

27 de novembre a Madrid

MANIFESTACIÓ EN DEFENSA D'UN FERROCARRIL PÚBLIC, SOCIAL I SEGUR

CGT ve proposant des de fa temps al Comitè General d'Empresa una Manifestació en defensa del ferrocarril públic, davant les contínues agressions i les amenaces que es cerneixen sobre ell. CGT y CCOO van acordar per majoria en el CGE convocar una manifestació el dia 27 de Novembre a Madrid. La manifestació començarà a les 12:00 hores a Plaza de Castilla i acabarà a Nuevos Ministerios.

L'agressió al patrimoni públic és enorme i afecta de manera directa al dret a la mobilitat de les persones, a la quantitat i qualitat de l'ocupació i, per tant, a la seguretat del transport ferroviari, pel que no arribem a a entendre l'actitud del tàndem UGT-SF, negant-se a donar suport aquesta mobilització necessària.

CGT porta més de dues dècades insistint que la política de transports dels diferents governs en relació al ferrocarril desembocava en l'eliminació del transport ferroviari, amb el que això suposa de supressió de serveis sostenibles i foment d'un model de transport desequilibrat i ambientalment nociu.

L'anunci de l'eliminació de trens fet pel ministre de Foment i del tancament de línies que pot dur aparellat, juntament amb la disgregació de la gestió dels serveis per territoris, el lliurament a l'especulació privada de negocis sencers i les conseqüències laborals que això comporta, exigeix una resposta contundent per part dels treballadors i treballadores del ferrocarril.

Fem una crida a tots els treballadors i usuaris del ferrocarril perquè manifestin la seva oposició a aquest desmantellament el dia 27 de novembre i exigeixin una legislació i una política tendents a fomentar un ferrocarril públic i social, que es posi al servei de la societat i de les seves necessitats de mobilitat, i que no es lliuri a l'especulació financera, l'únic objectiu de la qual és perseguir el màxim benefici acabant amb les prestacions socials i retrocedint als drets laborals i socials al segle XIX.

ACUDEIX A LA MANIFESTACIÓ!

DEFENSA EL TEU FUTUR

SFF-CGT

www.sff-cgt.org

Attached documents