CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Publicació informativa sobre la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) que tindrà lloc el 27 i 28 d’octubre a Barcelona

Dissabte, 27 octubre, 2012

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) es celebrarà els propers 27 i 28 d’octubre a Barcelona, a la Fabra i Coats de Sant Andreu, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària.

La FESC vol difondre l’economia solidària de Catalunya mostrant durant dos dies un nombre significatiu i representatiu de cooperatives, empreses i entitats del sector, així com els seus principals reptes. L’esperit de la Fira, doncs, és inclusiu, ja que pretén abastar la gran diversitat d’experiències existents.

La CGT de Catalunya és una de les entitats participants.

Presentació

La FESC (Fira d’Economia Solidària de Catalunya) vol difondre l’economia solidaria de Catalunya mostrant durant dos dies i mig un nombre significatiu i representatiu d’empreses i entitats del sector, així com els seus principals reptes. L’esperit de la Fira, doncs, és inclusiu, ja que pretén abastar la gran diversitat d’experiències existents. Per aquest motiu, s’ha prioritzat en tota la cadena de proveïment de l’esdeveniment l’ús i la contractació de béns i serveis de l’economia solidària.

L’abast de l’esdeveniment, tot i ser d’àmbit català, busca també la projecció estatal i internacional en els àmbits europeu i mediterrani, i te la voluntat de consolidar-se com una cita de referència periòdica dins el sector.

- Donar a conèixer l‘economia solidària a la ciutadania inquieta i presentar-la com una opció que pot resoldre la major part de necessitats materials de la vida des de diversos sectors: treball, consum, estalvis, oci, educació, habitatge, etc.

- Aconseguir implicar més persones en les iniciatives d’economia solidària: com a consumidores, com a estalviadores, per emprendre algun nou projecte, col·laborant amb la Xarxa d’Economia Solidària, etc.

- Augmentar la consciència de sector per part dels mateixos actors de les iniciatives d’economia solidària.

- Divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a la crisi, tant immediates com per sortir del capitalisme.

- Convertir la Fira en un referent periòdic de tot el sector a Catalunya.

1a Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Podeu trobar més informació sobre la FESC al web http://www.firaesc.org

Campanya de micromecenatge:
http://goteo.org/project/1a-fira-d-economia-solidaria-de-catalunya

>>> Us adjuntem en pdf un suplement especial sobre la fira, editat conjuntament per la Xarxa d'Economia Solidària i el setmanari Directa

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció