CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Referèndum a la CCMA: Majoria… silenciosa o cridanera?

Dijous, 13 març, 2014

MAJORIA... SILENCIOSA O CRIDANERA?

La CGT hauria preferit no fer cap referèndum. Pensem que la majoria de la plantilla hauria preferit no votar una proposta tant humiliant per als treballadors/es, però arribats a aquest punt, ara hem de tancar files per defensar-nos.

Per tant, demanem que VOTEU SÍ a la proposta del Comitè: REBUTJO la proposta de la direcció i encoratjo el Comitè d'Empresa perquè negociï per obtenir un preacord satisfactori per als treballadors i treballadores, que s'haurà de portar a referèndum.

La mobilització és la que ens va permetre doblegar la voluntat d'en #BrauliCessament, obrint una escletxa i ajornant l'aplicació del procediment de l'article 41 de l'ET. En aquest sentit la nostra mobilització comença anant a votar en el referèndum expressant amb rotunditat el nostre rebuig a la proposta de la direcció i votant Sí a la proposta del Comitè d'Empresa. La lluita per les nostres condicions laborals ha d'anar paral·lela a la defensa del servei públic de comunicació de Catalunya, començant per defensar incondicionalment que el Departament de Comercial no s'externalitzi. “Si ens en toquen a un, ens els toquen tots.”

Com hem dit a les assemblees, i com proposa el Comitè, queda clar que els números surten en un conveni plurianual, sense cap retallada a sou base, antiguitat i tots els conceptes regulats al conveni.

L'informe que us adjuntem no és de CGT, és de Doménech & Sancho &Torras ADVOCATS ASSOCIATS, demanat per un grup de companys de TVC:

VOTA SÍ per DIR NO.

VOTA SÍ

SECCIÓ SINDICAL CGT TVC

Més informació:

- TWITTER CGT TV CATALUNYA

- PÀGINA FACEBOOK CGT TV CATALUNYA

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció