CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Renfe-Adif: CGT convoca vagues els dies 25 i 30 de desembre, i 1 de gener

Dissabte, 17 desembre, 2011

El dia 21 de novembre ens dirigim a totes les organitzacions sindicals de Renfe Operadora i Adif, plantejant-los la possibilitat de reunir-nos per valorar la situació tan complexa que travessem en ambdues empreses. Al no rebre resposta per part de ningú, davant d'aquesta passivitat, CGT ha decidit el 15 de desembre, convocar vagues:

* Per a tots els treballadors de Renfe Operadora i Adif:

El dia 30 de desembre de 00:00 a 23:00 hores.

* Per als treballadors d'Estacions de Viatgers d'Adif:

Des de les 05:00 h. del dia 25 de desembre fins les 00:45 h. del dia 26 de Desembre.

Des de les 05:00 h. del dia 1 de gener fins les 00:45 h. del dia 2 de Gener.

I les realitzarem en cas que no es donin respostes favorables a les nostres principals exigències:

* La signatura del Contracte Programa amb la Generalitat de Catalunya, on es garanteixi que Renfe-Operadora va continuar sent l'operador durant els propers anys.

* La no segregació dels treballadors de Mercaderies.

* Les reivindicacions dels treballadors d'Estacions.

* L'acceptació de les reivindicacions per al II Conveni Col · lectiu de ADIF i RENFE-Operadora (creació d'ocupació).

Estem en un moment molt delicat per al futur de les nostres empreses, venim patint segregacions, transferències, privatitzacions, abandonaments de serveis, reduccions o eliminació de tràfics, manca de personal, etc ... I a més ens amenacen amb fragmentar les empreses, proposant passar treballadors i material a altres entitats empresarials, modificar la Llei del sector ferroviari perquè altres operadors realitzin el nostre treball, privatitzacions de més serveis ferroviaris, etc ...

CGT en la mesura que no es garanteixi que l'única empresa que gestiona la infraestructura ferroviària és ADIF i la que opera en el transport ferroviari és Renfe-Operadora, així com l'homogeneïtat de les condicions laborals i econòmiques dels seus treballadors, estarem disposats a actuar sindicalment des de JA fins que així sigui.

CGT ha convocat vagues al desembre i proposarà en el seu Ple de Seccions Sindicals, que se celebrarà el 27 de desembre, mobilitzacions per als mesos de gener, febrer, març i abril, en cas que no es tinguin en compte les nostres reivindicacions.

DÓNA SUPORT LES VAGUES! - MOBILITZA'T AMB CGT!

SFF-CGT

www.sff-cgt.org

>>> Adjuntem comunicats sobre les mobilitzacions, les noves licitacions i els beneficis d'Adif.

Attached documents