CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb els companys imputats d’Ambulàncies Condal. Concentració #20G a Sant Feliu de Llobregat

Dijous, 16 gener, 2014

SOLIDARITAT COMPANYS IMPUTATS

A tota l'afiliació i a la societat:

ÉS URGENT LA SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS D'AMBULÀNCIES CONDAL.

Us traslladem i us adjuntem el comunicat realitzat per la secció sindical.

El proper 20, a les 10 hores ens concentrem a les portes dels jutjats de Sant Feliu de Llobregat.

El cas d'aquests companys, juntament amb el d'altres molts més ciutadans i ciutadanes posa una vegada més de manifest l'augment i predisposició que hi ha repressiva i d'atac contra la classe treballadora des del món empresarial i que troba la col·laboració clara i evident de les institucions, de l'aparell repressiu de l'estat. Que es posa a disposició del poderosos per atacar, intimidar i anar minvant encara més els drets dels ciutadans i ciutadanes.

Aquests companys se sumen a molts altres més ciutadans i ciutadanes que són víctimes de muntatges policials i persecució des del poder, per fer callar la lluita i la denúncia, que des d'alguns sectors de la classe treballadora i de la ciutadania es fa en defensa dels nostres drets i contra la barbàrie dels que ostenten el poder econòmic i polític, contra un sector empresarial i unes institucions cada vegada més dures, repressives i criminals.

És per això que hem d'estar al carrer el citat dia i tots els que siguin necessaris, en solidaritat amb aquests companys i amb altres, denunciant tant atropellament i perquè estem segurs que la mobilització, l'acció, prendre el carrer per tots els ciutadans i ciutadanes, la solidaritat i el suport mutu, és més necessària que mai volem avançar.

En la passada vaga del sector sanitari van haver-hi una sèrie de cremes d'ambulàncies per tot Catalunya, fet per si condemnable, nosaltres sempre hem pensat que aquestes accions no venien per part de treballadors / es del sector, ja que si el sistema de transport sanitari funciona a Catalunya, és gràcies a la dedicació i responsabilitat dels seus professionals, els quals, tot i fortes retallades, contractes escombraries, pressions per part de les empreses ... compleixen la seva funció d'una manera, majoritàriament, excel·lent.

La nostra empresa (Ambulàncies Condal) va ser una de les perjudicades ja que es va cremar una unitat del servei urgent Cervelló, i quina és la nostra sorpresa en veure que a dos companys nostres els volen imputar aquesta acció. Ja no solament la unitat de Ambulàncies Condal, LES VOLEN IMPUTAR LA CREMA DE TOTES LES UNITATS PERJUDICADES, excepte una que va ser a la mateixa hora que la nostra.

Els companys Manolo i Carlos estaven de dotació en aquesta unitat en el moment dels fets i no es cansen de repetir que no van tenir cap vinculació amb tal acte, que ells van patir l'agressió tant verbal com física d'uns encaputxats, els quals els van derrocar al sòl i els van amenaçar.

Creiem que per encobrir la seva pròpia negligència per no trobar als veritables culpables, la policia autonòmica, fent gala d'una manipulació digna d'altres sistemes polítics i d'altres temps, a la qual tan acostumats ens tenen, ha usat Manolo ia Carlos com uns caps de turc.

Per aquest motiu, us demanem la vostra solidaritat i el vostre suport a aquests companys.

Aquest proper dia 20 d'aquest mes, estan citats per declarar davant de la fiscalia als jutjats de Sant Feliu de Llobregat a les 10:30. Per aquest motiu, us demanem la vostra assistència a les 10h. a la porta a les dels jutjats per demostrar la nostra repulsa a aquest nou acte de manipulació i criminalització dels / les treballadors / es.

Han estat ells com podíem haver estat qualsevol de nosaltres / es i per aquest motiu no podem deixar-los sols davant tal greu situació.

PROU DE MANIPULACIÓ POLICIAL

SI ENS TOQUEN A UN@ ENS TOQUEN A TOTS/ES

CGT AMBULÀNCIES CONDAL

Més informació:

- WEB CGT CONDAL

- PÀGINA FACEBOOK CGT CONDAL

- TWITTER CGT CONDAL

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció