CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga 7F: Aturem el genocidi! Aturem-ho tot!

Divendres, 26 gener, 2024

El 7 de febrer convoquem  vaga general parcial 2 hores, a tota Catalunya i a tots els sectors. L'aturada és les últimes 2 hores de la jornada laboral de cada treballador, o de 12h a 14h. Perquè la classe treballadora fa massa temps que paguem les conseqüències de les guerres, de l'imperialisme i del neocolonialsime.

La pèrdua de poder adquisitiu, l'empobriment, els robatoris als quals ens sotmeten les empreses energètiques, de l'alimentació i dels rentistes que especulen amb l'habitatge ens està duent a una situació absolutament crítica. Amb aquesta vaga exigim que es prenguin mesures reals i efectives contra la inflació i contra la crisi derivada.

Al mateix temps, el militarisme i les guerres creixen amb conseqüències globalitzades. Volem denunciar que des del 7 d’octubre han estat assassinades a Gaza gairebé 29.000 persones, i que gairebé dos milions més s’han vist obligades a fugir de casa seva a causa dels incessants bombardejos. La població pateix fam i malalties derivades dels talls d’electricitat, combustible i aigua, i de les restriccions en l’accés als aliments, subministraments mèdics i de productes bàsics. Fins i tot Human Rights Watch ha denunciat que el govern israelià està utilitzant la fam com a mètode de guerra a la Franja de Gaza, cosa que constitueix un crim de guerra. L’ONU afirma que, les persones que habiten a Gaza constitueixen el 80% de les persones que pateixen fam al món.

Aquesta invasió, que és una neteja ètnica a base d’assassinats, setge i expulsió forçada, està impactant de forma directa en les vides de la classe treballadora palestina.

No podem normalitzar la barbàrie. Aturem el genocidi. Defensem el poble palestí. Aturem-ho tot! 

Descarrega el cartell de la #Vaga7F aquí

Descarrega l'enganxina de la #Vaga7F aquí

Descarrega el preavís de vaga aquí

Descarrega el cartell mut per a convocar al teu centre de treball. 7F aturem el genocidi cartell mut

Articles Relacionats

5 drets laborals intocables durant una vaga