CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya ha registrat avui la seva pròpia convocatòria de vaga general pel 29-S

Dilluns, 6 setembre, 2010

Presentació convocatòria vaga Catalunya

Avui 6 de setembre, Bruno Valtueña, Secretari General de la CGT de Catalunya, ha registrat al Departament de Treball de la Generalitat la convocatòria de vaga general de la CGT en l'àmbit de Catalunya pel dimecres 29 de setembre.

- Us facilitem en document adjunt la convocatòria de vaga a nivell de Catalunya en format pdf amb els corresponents segells i signatura, per tal que la pugueu utilitzar en les vostres empreses i sectors de cara a demostrar l'existència de la convocatòria de vaga general del 29-S.

- També adjuntem el document en format word per tal que l'utilitzeu les federacions territorials, sectorials o sindicats que vulgueu presentar la vostra pròpia convocatòria de vaga a nivell de territori, sector o empresa, substituint les dades i noms corresponents a la convocatòria a nivell de Catalunya per les del vostre àmbit. També adjuntem, per si us sembla més senzill, document model amb els espais buits per emplenar amb les dades i noms de la vostra convocatòria.

- Així mateix, us facilitem també en format word el documents de la convocatòria de vaga general del 29-S presentada a nivell estatal el passat 27 d'agost pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT.

- Adjuntem la convocatòria registrada pel comitè confederal de la CGT el passat 27 d'agost, en català i per a l'àmbit de Catalunya, segellada i signada.

Attached documents